Norse - IpViking Live Hakkında

• Konuyu başlatan Iskefiyeli18
  • Başlangıç tarihi
I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Eveeeet, aceleye gelen bir konu. Ama kısa ve öz olacağı için bunun çok da bir önemi yok.
Bildiğiniz gibi, herkes 1. Siber Dünya Savaşı'nın çıktığını düşünüyor. Bu konu hakkında fazla bilgim olmasa da, gerçekleşen saldırıları gösteren IPViking sitesinin yalan olduğunu söyleyebilirim.
Kanıtları şöyle sıralayayım;​

Öncelikle, sitede belirli bir veri bulunmuyor. Yani bir ülkenin aldığı saldırı sayısı atıyorum 200 ise, sayfayı yenileyince baştan başlıyor. Saldırılar ise belirli yüzdelik ihtimallerle random olarak gerçekleşiyor. Bu da sizin bilgisayarınızda kayıtlı oluyor ve sayfayı yenileyince gidiyor.

İkinci olarak, sayfadaki eventlerin siz baktığınızda olduğunu söyleyebilirim. Şöyle ki;

Üçüncü olarak şunu söyleyeyim, Eğer böyle basit bir internet sitesi bile saldırı yapan IP'yi kolayca tespit edebiliyorsa, saldırı yapan ülkeler bu işleri bırakıp evcilik falan oynasınlar :(

Son düzenleme:

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
IP gizleme diye bir olay yok unutun onu senin kullandığın proxyde vpnde her şey log tutuyor, tek bağlantıdan hayvan gibi paket yollanırsa bütün her şey loga geçecektir tuhaf tuhaf konuşmayın lütfen :(

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
IP gizleme diye bir olay yok unutun onu senin kullandığın proxyde vpnde her şey log tutuyor, tek bağlantıdan hayvan gibi paket yollanırsa bütün her şey loga geçecektir tuhaf tuhaf konuşmayın lütfen :(
O kadar detaya girme canım benim bu sitenin yalan olduğunu anlayamayacak kadar saf olan kişiler IP gizlemenin gerçek olmadığını da anlayamazlar :(

M

MUHDE

Ziyaretçi
Altta verilen iplerin hepsi çalışmıyor üstelik us a giden paket sayısı belirli aralıklar ile artıp azalıyor sürekli aynı şeyler oluyor saat gece 3 de açın yine aynısı fark etmiyor öteki konuda bunu anlatan bir video koymuştum gerçi :(