Northcraft'in En Adi Rezilliklerinden

Haklımıyım Haksızmıyım ?

• Haklısın.H

Kullanılan: 1 25.0%
  • Haksızsın

Kullanılan: 3 75.0%

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Anket kapatılmış .

sqsq

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Northcraft denen serverde İp:NorthCraft.zapto.org piç olan Berk beni banladı tüm dialarimi Iron BLocklarımı Gold appleleri (Enchli) Pro 4 setimi sharp 4 knock 2 looting 3 fire aspect 2 kılıcımı tüm itemleri aldı ve bana ban attı dedi ki Yolun Açık olsun. creativeden aldığımı düşünüyor böyle özür dilerim çocuğunun kurduğu serverlere girmeyiniz. warplanırken aşırı lag oluyor arsalar çok az saçma sapan şeyler yapıyorlar builder almıyorlar adminleri çok az ve almıyorlar saçma sapan server kuranlar arasında bence 1. server bu lütfen verdiğim Ip ye girmeyiniz zamanım olursa Şikayet edecem servere ama neyse Northcraftin ip den çalmislar lütfe girmeyin !!!!!

Warya

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben NorthCraft kurucusu Berk.
Severimiz herkese adil davranmaktadır.

BattleShot denen oyuncu zamanında adminlik ve gamemode yetkisini almistir ve bu süre zarfinda gamemode yetkisi vardi.
Ardindan server map'imiz saldiriya ugradi ve bunu yapan kisi kesinlikle sqsq yani oyundaki adi ile BattleShot.
Sonra severimiz tekar kuruldu map bastan yapildi vs.
BattleShot'a oyuncu olarak devam etmesine müsade ettim.
Ve envanterine baktigimde 5-6 tane pro4 set gördüm ve klan evine gidip sandiklarinda gamemode'dan aldigi itemlari buldum.
Ve hakli olarak itemlari aldim ve bu kadari artik fazla diyerek oyuncuya ban attim.

Ayrica serverimizda yeterli sayida admin vardir ve 0 lag garantisi veriyoruz.
Hepinizi northcraft.zapto.org serverina bekliyoruz.
sqsq(BattleShot)'a serverimizin reklamini yaptigi icin tesekkür ederim.
Unutmayin reklamin iyisi kötüsü olmaz.

Kişisel mesaj: Ayrica bunlari yaparak seviyeni ve kaliteni belli etmis oldun beni büyük bir hayal kirikligina ugrattin.

Okudugunuz için teşekkürler.

NorthCraft Berk0.

NightFire

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Farklı bir sunucunun yöneticisiyim ve şikayet ettiğiniz sunucu ile hiçbir ilgim yok.. Ancak bu tarz şikayetleri ve karalama kampanyalarını hoş bulmuyorum.. Eğer bir şikayetin varsa da, bunu küfür etmeden uygun dille forumdan dile getirirsin.. WG'lerini beğenmiyorsan bunu sunucu kapanmadan önce söylemen gerekiyordu.. Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş, seninki de o hesap sanırım.. Admin, builder alıp almamak ta o sunucunun yönetimine kalmış birşeydir.. Bu minecraft aleminde kimseye güvenilmiyor, bunu anladım geçirdiğim kısa sürede.. En yakın skype'ta yüzüme konuşan iki yıllık arkadaşıma bile GM verdiğimde gidip item stokluyor.. Bu piyasada insanlara güvenmek çok zor.. Ayrıca yöneticinin yaptığı tercihler sizi ilgilendirmez..

Sonuç olarak bu şekilde hiçbir şey elde edemezsiniz.. Size önerim bu tavrınızı değiştirmenizdir.. İyi Oyunlar..