[nosspvp.axitrbilisim.com:1118] NosSPvP Server /1.7/1.8 /Market/Güzel Harita/Emek Server/Ve Dahası

LegoAlper

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
...............................................

Son düzenleme:

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Senin skriptlerin mi yine? @ReMaKeR Girip bakma fırsatım olmadı. Şimdi geliyorum.

HKNGLGN

Zombi Katili
En iyi cevaplar
3
Bırakın şu alıntı skriptleri kullanmayı kendiniz birşeyler yapın hazıra alışmayın.

LegoAlper

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Evet bazıları hazır ama bazılarınıda ben yaptım skript yazma konusunda iyi değilim o yüzden hazıra kaçtım pluginer desen onun skriptleri çalışmıyor bile birazda anlayış göstermenizi diliyorum mesajlarınız için teşekkürler @HKNGLGN @Pyro22 @ReMaKeR

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Konu senin bilip bilmemen değil. herkes böyle yapıyor. herkes al skriptimi koy servere sonra "oh ne güzel sunucu yaptım(!)" diyorlar. Birazcık Anlayışınız olsun o skriptleri kodlarken bende senin gibi acemiydim. o skriptlere allah bilir 1 günümü vermişimdir (toplamda)

alican111

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sırf açmak için açılmış bir server.Emek yok denilecek kadar az.Skriptler denildiği doğruysa çalıntı.İyi oynayana hack deniyor.Bu neyin kafası kardeşim?

LegoAlper

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sırf açmak için açılmış bir server.Emek yok denilecek kadar az.Skriptler denildiği doğruysa çalıntı.İyi oynayana hack deniyor.Bu neyin kafası kardeşim?
sen bilmiyorsunki bu server için kaç saat uğraşıldı alt tarafı bi hazır skript aldık diye hemen emek yok diyorsun onca şeyi yaparkenki emekleri hiç umursamıyorsun bile hiç yok denilecek kadar azmış lütfen bilip bilmeden konuşmayalım
ayrıca reklamcı isteyipte sonradan admin olmak gibi bir şey söz konusu bile olamaz.