Not Enough İtems Lütfen Bakın

MacTavish87

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Forge Modloader Kullanıyorum Her Mod Sorunsuz Çalışıyor Çakışma Falanda Yok Ama Not Enough İtems Çalışmıyor Normal Şekilde Oyuna Giriyorum Yani Hata Falan Vermiyor Envanter Kısmını Açıyorum Her Şey Aynı Mod Gözümüyor Çıldırıcam Modlardan Anlayan Biri Yardım Edebilirmi Modloader Hata Vermiyor Modlarda Çakışmıyor Ama Birtürlü Çalışmıyor Acill Yardım Lütfen!

Skynfer

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bende daha önce bu mod ile sorun yaşıyordum fakat sana verebileceğim 2 çözüm var. Birincisi bilgisayarının sistemini(büyük ihtimalle windows kullanıyorsundur) ingilizceye çevirmen. İkinci çözüm ise ilk çözüm kadar etkili olmasa da %90 sorunu çözüyor.

FTB Launcher'dan herhangi bir mod pack yüklediğinde oyuna gir-çık tekrar oyunu açmaya çalıştığında mod packi güncellemek isteyecektir, güncelle. Bundan sonra yüklediğin mod packin dosyasına gir ve minecraft isimli dosyayı aç. Burada yine config adlı dosyaya gireceksin ve içerinde bulunan ''NEI Server'' adlı notepad'i açman gerekiyor. Bundan sonrasında notepad'i açtığında aşağıda çıkan kısmı alttaki gibi değiştirmen gerek.

creative=OP
delete=OP
enchant=OP
heal=OP
item=OP
magnet=OP
notify-item=CONSOLE, OP
rain=OP
save-state=OP
time=OP

Bunu yaptıktan sonra oyuna girebilirsin neredeyse sorunsuz çalışıyor olacak ama itemleri tıklayarak değil, sürükleyerek alman gerekiyor. Şahsen bende daha önce de söylediğim gibi sorun yaşıyordum aldığım yardım sonucu bu şekilde problemi çözmüştüm ancak en kesin çözüm dil değiştirmek gibi görünüyor. Yardımcı olabildiysem güzel, eksik-yanlış varsa bilenler düzeltecektir zaten. İyi oyunlar.

Ayejder44

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben dilimi değiştirmek istedim ama nasıl yapacağımı bilemiyorum.Bana anlatabilir misin? Win 8 için.

KuzuCevirme

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben win 8 kullaniyorum windowsum kendi sitesinde download kismminda var indir kur su forumda heryerde diyorum technick pack de alinan her sorunun tek cevabi var ing yapmak

KuzuCevirme

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ya gerek yok dil değiştirmeye ne dili kardeşim :D bakın oyuna girin e ye basın sonra eğer gözükmüyorsa sağda itemler "O" tuşuna basın olmazsa yandaki options a tıklayın en yukarda sol köşede NEI Deactived falan yazıyordur ona birkere basın enabled olur ve itemler çıkar
Problem onlari gornek degil item alamamak

KuzuCevirme

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ozaman ben heykır okanim item i kodluyom falan bilde gel eve gidince videoda cekerim istersen beceriksizligini belli etme

Ayejder44

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Serhat ben sana kızmıyorum sadece yanlışını düzelteceğim.Bana kızma.
Not enough items aynı tmi gibi item almana yarar fakat bir artı noktası ile bir itemin nasıl yapıldığına bakabilirsin. Ama eğer işletim sistemi dilin ingilizce dışında bir dil ise item alamassın fakat onunda bir çözümü var. .minecraft a girip config dosyasının içinden NEIServer isimli dosyayı açıp alttaki yeri şöyle yapmalısın:

creative=OP
creatıve=OP
delete=OP
enchant=OP
heal=OP
item=OP
magnet=OP
notify-item=CONSOLE, OP
rain=OP
raın=OP
save-state=OP
time=OP
tıme=OP
ıtem=OP

ardından itemleri sürükleyip çantana bırakarak itemleri alabilirsin.