Not Enough Items (yardım)

oguz4545

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
merhaba arkadaşlar ben not enough items item alamıyorum ve gündüz gece yapma creative den survivale geçiş yapma butonu filan yok 3 modu onları denedim (utily, recipe, cheat) nasıl yapıcam yardım lütfen versiyon;1.4.6

Drag422

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
arkadaş benim bildiğim kadarıyla not enough items eşyaların nasıl yapıldığını gösteriyor ve kodunuda gösteriyor item alamıyorsun... encahnt falan falan basiyosun bide o kadar benim bildiğim

oguz4545

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
takip ettiğim kanallarda hep alıyorlar peki saati değiştirme nasıl açılcak

Achabo

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bende de aynı sorun var bende almaya alışınca sorun çıkıyor değişik bir şey yazıyo

oguz4545

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bende de aynı sorun var bende almaya alışınca sorun çıkıyor değişik bir şey yazıyo
bende yazıda yazmıyor direk göstirimi çıkıyor her sürümd denedim az önce baktımki 1.2.5 te her şey var ama almak isteyince hata veriyo ve kapanıyor diğer sürümlerde oda olmuyor

Enokan

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
O modun config dosyaları var bende alabiliyorum ve sadece survival mod da alabilirsiniz

spawqn

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
IndustrialCraft 2
Red power
Equivalent Exchange 1
OptiFine HD_B
NotEnoughItems Mod
ThaumCraft 2 Mod

enokan bu modlar bnde çakışıyo yardım edebilirmisin ?

Enokan

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
adı zaten crashed config deilki -,- benim mod packımda istediklerinin çoğu var

Enokan

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
hem notenoungh items den de Item alabiliyorsun benim mod packımda sadece sürükleyip envanterine bırak sadece survivalda çalışır

Enokan

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
siyah ekran hatası yok sen .minecraftının içindekileri silip benim verdiklerimi atacaksın