Notepad++ Hızlı Skript Yazma - Tanıtım - Link - v0.1 Beta

AcarPLSK

Welcome to the cyber world!
En iyi cevaplar
0

- Proje Bilgileri -

Proje Adı: Notepad++ Hızlı Skript Kodlama
Proje Yönetmeni: Mr.Coder
Proje Kodlayıcısı: Mr.Coder
Proje Sürümü: v0.1
Proje Durumu: Beta

- Neden Böyle Bir Proje -

Bazı arkadaşlarımız Skript'e yeni başlamış durumda. Bende onlara kolaylık olsun diye genel skriptleri yerleştirdim. Birkaç tanede örnek Skript yerleştirdim. İlk öncelikle buradaki skriptlerin tamamını ben yapmadım. Hazır aldığımda oluyor.

- Kullanım -

İlk önce size verdiğim ZIP dosyasını kurun. Daha sonra açarak içindeki klasörü masaüstüne atın. İçine girerek 'notepad++.exe' adlı dosyayı çalıştırın. Altta vereceğim değerlerden birini girerek CTRL'ye basılı tutarak E tuşuna basın. Örnek;

Kullanırken skriotkomut sonunda başında ve arasında hiçbir işaret olmamalı ve boşluk olmamalıdır, yoksa çalışmaz.

- Değerler -

skriptsusturma > Susturma Skriptidir.
skriptkomut > Örnek Komut Skriptidir. Düzenleme gerektirir.
skriptgiriscikis > Giriş, Çıkış, Atılma, İlk Giriş mesaj Skriptidir.
skriptsohbet > Sohbet kilitleme, açma, temizleme Skriptidir.
skriptadakit > AdaKit Skriptidir. Düzenleme gerektirir.
skriptgui > GUI(Sandık Menüsü) Skriptidir. Düzenleme gerektirir.
skriptkelimeoyunu > Kelime Oyunu Skriptidir.
Not: Bu Skriptler Türkçe dil desteği bulunmayan sunucular için Türkçe karakter içermemektedir.

- Videolar -

Eklenecektir...

- İndirme -

Virus Koruması;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Neden 1 hata var? Bu hata muhtemelen eklentiler üzerinde oynanma olduğu için vardır. İsterseniz kendi programınızla taratabilirsiniz.

İndirme;

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Çok saçma. Skriptleri buraya koyarsan herkes kopyalayıp yapıştırabilir, zaten bunu yapamayan Skript bile kodlayamaz :)
Konuya girmeden önce kodu yazarken otomatik tamamlayan eklenti sanmıştım...

AcarPLSK

En iyi cevaplar
0
Ben burada yeni başlayanlara demiştim. 2. olarak bu skriptler internette mevcut. Eğer istiyorsan onuda yapmayı deneyebilirim :D

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Eğer yapabilirsen öyle bir şey olabilir mesela bir eventi atladığında oto tabları koyan ya da mesela
Kod:
command /komut:
Yazdığında gerisini trigger'E kadar tamamlayabilen bir şey olsaydı hem yeni başlayanlar açısından iyi olur hem de bizler için hem hatayı sıfıra indirir hem de skript yazması hızlandırır.

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer skript öğrenenleri kolaya alıştırırsan öğrenemezler, ilerleseler bile bu sistemde olan skriptleri editlemekten öteye gidemezler.
Saçma bir proje.

AcarPLSK

En iyi cevaplar
0
Bazıları editsiz yani düzenlemek zorundalar. Ben çoğu serverda olan birkaç skripti verdim sadece. Ve bunlarıda kolaylıkla internette bulabilirler.