•|•[Lego]•-•[Craft]•-•Faction•|•Rütbe•|•Kredi•|•Pet•|•Boss•|•OtoEvent•|•|Repair All•|•+40 Online•|•

IWhyReis804

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
servere yeni gelecek olanlar spleef mobarena tntrun parkour kazananlar ödül alıyor bunlardan

IWhyReis804

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucu Özentiden İBaret..Çalinti
bizim serverin bi yeri bizim deil oda spawnın kenar duvarları kale şekilli olan yer gerisi bizim hep bu arada çalıntıda deil biz o mapları yapcaz die 10 günümüzü aldı spawn başlangic alanındaki yeri ben yaptım ben birçok sw de epic spawn yapıyom sen kim oluyonda bana gelmiş sw özentiden ibaret dersin sw kaç yıldır acık sen gelmiş özenti diyon git başkalarının özentilerine bak bizimkimi özenti yoksa onun ku mu rezilleşme

IWhyReis804

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adami Sorusturdum Cidden Maplarini Calmissin Hirsiz Server Beyler
sen kime diyon bilmem ama senin bizim servere hırsız deme hakkın yok herkes hırsız ozman özenmekde hırsızlığa girer aynı şeyi başka sw dede yapmakdamı hırsız ha ulen sen kimi sorusturdun ben kaç aydır yokum be netlerde sen gelmiş ben bunu sorusturdum diyon edebinle takıl

IWhyReis

Ayyıldız[TİM] - BlackKinq
En iyi cevaplar
0
Server Geri Dönüyor AyYıldızMc Kurucular [ Yeni kullanıcı adım DarKLeqend53 ]-[ EmreSrmr ]

kejdurapa_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
server bildiğin çöp hammadde lapis mimar
pluginleriniz ve ticaret sisteminiz iyi olsa ne olur ki
çöpe çevirmişsiniz server ı birde sponsor olacaksınız -,-

Son düzenleme:

IWhyReis804

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
senin kafan iyiymi kardeşim bi düşün bi sw girdim bakdım gibi yalan söleme bosuna server kapanalı 3 ay olcak server hem herşeyi değişti bu server çöp möp diyorsunda ondanmı eskişden 200 kişi oluyordu şimdi açsak 300 kişi olur en az 6 tane yüksek userli sayfalarımız var kafanı yorma 1 aydır sw ayarlıyoz çöp diyosunda bizim sw de her şey kendi haklarımzıla yapılmadır ve o resimde gördüğün mapsa 1 sene önce yaptıgımız mapın resimleri biraz mantıklı konus
sponsorluguda 1 seneyi geçdi alalı sponsorluk 20 tl veren aluyor kafan iyi değil ne içdin sen yaa