ÖLÜM GELDİ!!!!!

devam ediymmi

• Kullanılan toplam oy
    3

her0brine

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Bölüm-1 siyahlı yabancı

Villagerlerle birlikte yaşadığım evde televizyon izliyordum.Daha doğrusu bir villagere sürekli resim değiştirmesi için
saat başı zümrüt veriyordum.Artık aynı resimleri görmekten uykum gelmişti,hiç yatağa gidecek halim yoktu,koltukta uykuya
daldıcaktım;o anda bir ses duydum.Herobrinenin sesini duymuştum bu öyle bir ses değildi,camdan dışarı bakamadım çok
korkuyordum.Ölmek gibi bir niyetim yoktu,eğer ölecek olsam kendimi extrem hillstan aşşağı atardım,titriyerek
ve kurtulamiyacağımı bilerek camdan dışarısına baktım bu çok garip bir yaratıktı:HD,iskelte benzer,elinde çok büyük bir
demir çapa olan bir yaratıktı;Üstünde siyah,uzun bir kapişon vardı,garip olan kareden olmaması tamemen yuvarlaktı.
Bana doğru geliyordu elmas zırhımı giydim tüm elmas silahlarımı hazırladım ordan alaylı bir sesle bağırdı:''Merek etme;
sen iyi bir insansın bu yüzden ölünce çok güzel bir yere gidiceksi'' Kendi kendine kapıyı açtı bu bir villager kadar
zekaya sahip olduğu anlamına geliyor,konuşa bilmesi ise onu bu oyundaki en zeki yaratık yapıyordu.Bana demir çapasının
tersiyle bir kez vurdu mavi renge büründüm ve hafiflşetim;survivaldaydım ama uçabiliyordum duvarların içinden
geçebiliyordum.Sonra bunu nasıl yaptım diyerek ve aşşağı indim;Bedenimi gördüm ölmüştüm o an kabustayım zannettim
ama değildim ölüm beni bulmuştu o an anladımki ölüm asla kare olmaz...minecraftta bile.