Ömer'in Uzun Maceraları (Çocuklar İçin Bir Hikaye Diyebiilirim Ama Mınecraftla İlgisi Var)

Merlis

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
ARKADAŞLAR 20 BEĞENİYE ULAŞTIM.VE BUNUN İÇİN HEPİNİZE
TEŞEKKÜR EDİYORUM.VE HEROBRİNE İLK KEZ İYİ TARAFTA DEDİĞİM HİKAYEM SONLANDI.YENİ HİKAYE YAZMAYA BAŞLADIM.İTİRAF EDİYORUM 8 YAŞINDAYIM.BU YÜZDEN CANIM BÖYLE BİR HİKAYE YAZMAK İSTEDİ :) HEPİNİZE GÖNÜLDEN TEŞEKKÜRLERİMİ İLETİYORUM VE BAŞLIYORUM :) :) :)

Merhaba!Benim adım,Ömer.Bu günden itibaren bir günlük tutmaya başladım.
Sevgili Günlük
Evet,yine sıkıcı bir gün olan pazartesiydi.Okula gitmek için erkenden kalkıp babaanneme gittim.
Sonunda okul saati gelmişti.Yolda giderken sanırım çok hızlı yürümüşüm.Babaannemi göremedim.Korktum etrafıma bakındım.Ama yinede göremedim.Sonra boşverip tam gaz okula gittim.Bu seferde çok hızlı gitmişim.Ayağıma bir taş takıldı ve düştüm.Uyandığımda şanslıyımki günlüğüm yanımdaydı.Çünkü bambaşka bir yerde uyanmıştım.Etrafıma iyice bir bakındım ve her şeyin küp olduğunu gördüm.Yanımda bir tabela vardı ve üstünde yerdeki şapkayı tak diyordu.
Şapkada normal şapkaya hiç benzemiyordu.Karmakarışık şeyleri vardı.Takdığımda başımda dönmeler oldu ve bayıldım.Tekrar uyandığımda şapkanın bana bu yer hakkında milyonlarca bilgi verdiğini anladım.Ve o anda koşarak bi ağacın yanına gittim.Ağacı elimle yumruklamaya başladım.12 odunum oldu.Sesli bir şekilde E dedim ve elime bir kağıt geldi.O kağıttaki ççalışma bölümüne odunları koydum ve kereste oldular.Onlarıda tüm çalışma alanına koydum ve çalışma masası elde ettim.Çalışma masasında kendime bir tahta kazma yaptım.Ondan sonrada tahta balta.Kazmayla toprağı biraz kazdım ve kaya buldum.Onlarıda kazmayla adlım ve şansıma kömürde çıktı.Sonra elimdeki toprakları zıplayıp koydum ve tekrarladım.Sonra yukarı çıktım.
Kendime dağ arıyorum çünkü içini oyup orayı evim yapacaktım.Sona uzun bir arayıştan sonra dağ değilde köy buldum.Köyde demircinin evine girdim ve içeride bir sandık vardı.Sandığı açtım ve
Ömer:Vay anasını şansıma bak lan :o
Sandıktan bir demir kılıç,bir demir kazma ve 2 tanede elma çıkmıştı.İlk gece köyde kalabilirim dedim kendi kendime.Sonra akşam oluyoduki 3 tane koyun gödüm.Onları yumruğumla öldürdüm ve akşam oldu.Koşarak evlerden birine girdim.Acıkmıştım, elmalardan birini yedim.Sonra camdan bakınca zombilerin kapı kırdığını gördüm.Sonra elimdeki topraklarla kapının önünü kapattım.
Artık güvendeydim.Çalışma masasını almayı unutmuştum.Bir tane daha yaptım.Sonra sandık yaptım.Evin bir köşesine koydum.İçine gereksiz eşyalarımı koydum.Sonra yün ve tahtalarla kendime yatak yaptım.Sonrada evin bir köşesine koyup yattım.

Devamını en az 1 kişi isterse yazıcam.Ama tabikide bu gün isterseniz yazmam :D Sdece bir kişi istesin bu gün yada yarın.Bu gün isterseniz yarın yazıcam.Kimse istemezse yarında yazmıycam.

:) :) :) :) :) :) :) :)

Merlis

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Devam ediyorum.
Sevgili Günlük
Sabah uyandığımda karnım acıkmıştı.Elmalardan birini daha yedim ve elmalarım bitti.Dışarı çıktım.Gidip inek avladım.
13 etim 9 tanede derim olmuştu.Eve gidip fırın yaptım.Geriye 6 tane taşım kalmıştı.Etlerimi fırında kömürlerle pişirdim.Ama şansıma dün bayabi kömür çıkmıştı.Etler pişince 23 tane kömürüm kaldı.Sonra kendime taş balta yapıp dışarı çıktım.Gidip 37 tane odun kestim.Onları envanterimdeki çalışma bölmünde tahtaya çevirdim.148 tane tahtam oldu.Kendime ev yapmaya başladım.Taslağını çıkardım.Evim 11 çarpı 11 alanlık bir yer oldu. Tahtam 27 tane kalmıştı.
Halbuki daha 3 kat çıkabilmiştim.Gidip biraz daha odun kestim.28 tane.139 tane tahtam oldu.Evime bir kat daha çıktım.
Ve bir kat daha.Sonra çatısını yaptım.59 tane tahtam kaldı.Akşam olmaya başladı.Koşarak köydeki evimdeki eşyalarımı aldım.Yatağımda dahil.Sonra tam gaz eve geldim.Ama gelmeden 2 zombiyi haklamak zorunda kalmıştım.Eve geldim ve yeride tahtayla kaplamaya başladım.Evim çok güzel olmuştu.Sadece camlar ve biraz ışık noksandı.Kömür ve çubukları envanterimdeki çalışma bölümünde birleştirdim ve meşale oluştu.Onu evimin duvarlıana koydum.Nasıl oldu bende anlayamamıştım.Meşaleyi asmak için bir bölüm bile yoktu.Evimin kenardaki bir kısmına yatağımı koydum.Ve uyudum.
Sabah oldu.Dışarı mutlu bir şekilde çıktım.Gidip 29 tane odun kestim.Onlarıda tahta yaptım.116 tane tahtam oldu.Evimin yanına, hemde evimle birleşik minicik çok küçük kulübe gibi bir şey yaptım.Sonra evime girip aralrına bir kapı yapıp koydum.Orayı madenim yapacaktım çünkü.Madenime girdim ve toprakları kürekle direk altımı kazmaya başladım.Çünkü amacım elmas bulmaktı.Bunu kafamdaki bilgiler canlanınca aklıma getirmiştim.F3 dedim bu seferde sesli bir şekilde.Ve gözümde kordinatlar görmeye başladım.Y: kordinatı 12 olana dek kazdım.Demir kazmamın canı azalmaya başlamıştı.Ama yarısına inmemişti.Sonra etrafımı kazmaya başladım.Ortalama 68 defa ileriye doğru kazdım.Tabi ondan önce meşale yaptım.Etrafımı aydınlatmalıydım.Bi 45 blok defa daha kazdım ve kazmamın kırılmaasına az kalmıştı.Ve sonunda elmas buldum.
Ömer:Yehuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!Çok şanslııyım!
Elmasları almaya başladım.Şansıma 9 tane elmas çıktı.Eve çok hızlı bir şekilde üst üste taş koyarak çıktım.Baktığımda akşam olmuştu.Yine cam yapmak için vaktim olmamıştı.Kazmam kırılmak üzereydi.Sanki 6 blok daha kırarsam kırılacak gibiydi.
Çalışma masasında kendime bir elmas kılıç,birde elmas kazma yaptım 4 elmasım kalmıştı.Onlarıda sandığa koydum.
Ve tekrar uyudum.

Evet arkadaşlar,tekrar aynı şey yani tekrar bu gün bir kişi isteres yarın devam edeceğim.Birde arkadaşlar hesaplamalar yaptım.Ama çatıyı hesaplamadım.Birde 27'yi salladım :D

Merlis

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar,kimse devam etmemi istemedi.Ama ben yinede devam edeyim dedim :)
Sevgili Günlük
Uyandıığımda ilk işim biraz et yemek olmuştu.Çünkü dün aç karına yatmıştım.Gidip kendime çalışma masasında orak yaptım.Orakla beraber dışarı çıkıp otları orakla kestim.İçinden tohum düştü.Evime tekrar gittim.Tahtam bitmişti.Şansa bak!
Fffff!Yine sıkıcı ağaç kesme işi!Baltamla beraber 42 tane odunu zar zor kestim.Tabi baltam kırıldı.Onları çevidim ve 168 tane tahatam oldu.
BENDE YALANCIYIM AAAAAAAAAAAAAAAAA!!! :D PARDON SANCAK DİNLİYODUMDA :D
Gidip tüm odunlarımı çubuğa çevirdim.bayabi çubuğum oldu.Bir tane tahta bırakmıştım.Çünkü onu çit kapısını yapmakta kullanacaktım.Sonra bayabi çit yaptım.Ama kova yapmak içinde demirim yoktu.
Ömer:Ffff lan!
Önce çitleri 9 çarpı 9 alanlık dizdim.Sonra geriye kalan tek çit sayısı 24 oldu.

ARKADAŞLAR ÜZGÜNÜM ANNEM ALCAK PC Yİ :( BURDA BRAKMAK ZORUNDAYIM
ÇOCUK HALİ :D
HOŞÇAKALIN HOŞKALIN

Merlis

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar o kadar yazmışım göndermemiş.Siz zaten biliyosunuz neler olcanı tarla yaparken.İşte tohumları falanda ekcek falan filan. Devam ediyorum.
Sevgili Günlük
Tarlamıda yaptıktan sonra canım sıkıldı.Akşam olunca yaratıklarla savaşacaktım.Sonra köyd eilk kez konuşan birini gördüm.
Şansıma türkmüş.İşin şaşırtıcı yanları onunda benimle 8 yaşında olması,okul arkadaşım olması ve aynı gün buraya gelmemiş olmamızdı.O köy evlerinde kalıyormuş.Adı Emirhan'dı.Akşam savaşa beraber gitmek için onad elmas kılıç yaptım.
3 elmasım kaldı.Sonunda akşam oldu.Dışarı çıktık.Köyden uzaklaştık.Ve her tarafı yaratıklar sarmıştı.Sır sırta dayadık.Ve bekledik.Sonra yaratıklar yaklaşında birbiriizden ayrıldık ve kılıcımızla her yeri kestik diyebilirim.O an çok kötüydü.Kılıcım kırılmıştı çünkü!1 örümcek 1 creeper beni sıkıştırmıştı.Hayır lan hayırr!Çok korktum.Ama Emirhan son anda gelip beni kurtardı.Bende demir kılıçla savaşmaya başladım.Bu seferde kurtarma sırası bendeydi.Emirhan'ı 2 enderman sıkıştırmıştı.
Kurtarma sırası bendeydi.2 ENDERMAN VE BİR DEMİR KILIÇ!Nasıl yenebilirim ki?Çok zor oldu.Yaratıklar azalınca bayabi XP ve bayabi item toplamıştık.2 ENDERPORL!Süper beee! Şansımıza eve giderken 3 koyun daha gördüm.Kestim.Eve gidip bir yatak daha yaptım.Tahtam az kalmıştı.Yarın kesecektim.Emirhan'ın yatağını bir köşeye koydum ve uyuduk.

ÖNERDİĞİM BİR ŞARKI:
iŞTE SANCAK DİNLİYODUM DEMİŞTİMYA İŞTE O ŞARKISI

Merlis

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Emirhan'ın isteğiyle devam ediyom :D Okulda devam et eve gidince demişti.
Uyandık.Emirhan kalkar kalkmaz
Emirhan:Çok acıktım Ömer lan.Yemek varmı?
Ben:Lan olum ilk günden elmas bulan adamın yemeği olmazmı?
Emirhan:olum bana lan deyipte sinirimi asabımı bozma. (İşte bu Emirhansini birleştirdim ve :D )
Sandıktan et çıkardım ve Emirhan'a attım.5 sn. sonra ikimizinde karşısına nickinizi söyleyin diye bir şey çıktı.Ben kendi adımın son hecesiyle lis hecesini bbirleştirdim ve Merlis nickini buldum.(ARTIK NİCKİMİN HİKAYESİNİ BİLİYONUZ :D )
Emirhan ise nickini "Zaralx 58 GS" yaptı.Tabi ben fb liyim :D Emirhan ile dışarı baltamızı alıp çıktık.
Emirhan:ALLAH KAHRETSİN!
Ben:Ne oldu lan!
Emirhan:Anasını sataym! Herobrine!
Ben:Lan ananııııı!Herobrine tam zamanıydı lan!
Ben demir kılıcımı çıkardım ve Herobrine'ye daldım.Emirhan'da şanslı tabiii...Elinde elmas kılıç vardı.

Ben:Lan olum elmas kılıcı 2 dk bana ver!
Emirhan:Naaaaaahhhhhh! ( :D Tamamen EMİRHAN BU ! )
Ben sinirlendim.Ama içimde sakladım.Emirhanla Herobrine'ye dalmaya devam ediyoduk.
Herobrine:Hey bana sataşamazsınız!Önce boyunuza sonra işinize bakın!
Emirhan:Lan seni biliyok heralde!Şu şapkanın verdi bilgiye göre senin şapkanı nok mu biri biliyomuş.
Herobrine:Notch demek istedin herhalde?
Emirhan:Eeee.....
Ben:Emir boşver lan!Savaşına bak!
Emirhan:Dur la....
Herobrine Emirhan'ın üstüne ateş topu attı.
Emirhan:Hay ananı babanı bacını 7 sülaleni msn arkadaşını nineni dedeni amcanı teyzeni halanı ***** !
( Emirhan :D )
Herobrine ikimizide bir köşeye sıkıştırdı.
Ben:AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Ben Herobrine'ye hışınla daldım.Emirhan'da savaşı görünce öyle dururmu hiç lan?Koşa koşa geldi :D
Anasını satayım herobrine zehir iksiri attı.Canım saniyede bir gidiyodu.

TEKRAR SON :D BİDE EMİRHAN ÖDEVDEN ZOR SIYIRDIMDA YAZDIM HİKAYEYİ SALLADIM MATEMATİĞİ :D

Son düzenleme:

Merlis

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Devam ediyorum.
Sevgili Günlük
Off,zehir canımı çok acıtıyodu.Emirhan "Lan olum iyi dal şu heroya!" dedi.
Ben:olum demir kılıöla nasıl iyi daliim!
Emirhan:Bi şekilde dal işte!
Ben:o bi şekildenin ne olduğunu bilsem hele ben.
Sonra Herobrine ışınlandı.
EMİRHAN:Hay ben *****.Gitti sonunda şu herobrine.
Ben:olum az küfür et lan :D
Beraber ağaç kestik Emirle.Emirhan"Lan şu ağaçlar kendilinden kesilse..."dedi.Sonra geri dönerken bir vadi vardı.Emirhan
a karşıya atlamayı teklif ettim.Emirhan sen atla dedi.Ben hışınla atladım.Ama
Ben:Hay ananı babanı bacını nineni dedeniii satiiim!
Aşşağya düşmüştüm.Emirhan gülmekten çatladı.2.5 canım kalmıştı.Elimdeki tahatlarla yukarı çıktım.Emir hala gülüyodu.
(GERÇEK Bİ OLAY BU :D)Eve geri döndük.Emirhan hala gülüyodu.
Ben:Lan olum yeter!
Emir:Napim çok komik :D
Yine sooonnn.

DarkEnder

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ömer'in uzun maceraları
Dikkat edin arkadaşlar bu diğer maceralardan farklı.Bu uzun.