Önerilerinizi almak istiyorum.

OyuncuAyi

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkese selamlar, benim adım Emre yaşım 18 lise 4 öğrencisiyim. Uzun zamandan beri istediğim işimin başına geçtim ve bende bir youtube kanalı açtım. Çoğunlukla Survival tarzı oyunlardan video çekmeyi düşünüyorum. Rust, Don't Starve, Dayz tarzında gitmeyi düşünüyorum. Ayrıca Minecraft çekmeyi düşünüyorum ama çoğu kanala bakıyorum, 10 kanalın 9' u minecraft videosu çekmekte. Acaba ben çeksem izleyici çekebilir miyim?

Ayrıca kanalıma buradan ulaşabilirsiniz:

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bu mesajı okuyan herkes en azından görüşünü bildirirse çok sevinirim. Okuduğunuz için teşekkür ederim :)

MedetYldrk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bildiğim kadarıyla Kanal işleri yaş işleri oluyor senin yaşın tutuyo bence çek ama hexxit yogbox gibi modlu çek daha çok eğlencesi çıkar

OyuncuAyi

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anladım dostum önerini düşüneceğim, yorumun için çok teşekkür ederim.

OyuncuAyi

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında biraz minecraftı ön planda tutmak istiyorum en azından sevdiğim bir oyun diğer oyunlara nazaren ilerleyen zamanlarda daha eğlenceli oluyor biraz da öyle düşünüyorum.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Videolar güzel lakin arada söyleyecek şey bulamıyorsun "Hmm" yada "Yani" diyorsun, tavsiyem bir şey demeden önce bir düşün sonra ne derim diye, videolar daha kaliteli olur :D

OyuncuAyi

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öyle yaptığımı bende fark ettim diğer videolarda azaltmaya çalışacağım, yorumun için teşekkür ederim :)

zabita12

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kararımı verdim, klasik survival serisi yapacağım. Hatta ilk video yolda :)
Edit: Bu hesaptayım artık.