Örnek Oyuncu Olmak - |Zorin'den Konular| #1

Zorinkun_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

Merhabalar. Ben azıcık sola baktığınızda gördüğünüz kişiyim. Benim kim olduğumu bilmiyorsanız kısaca;
Gürkan, 14 yaşında, İstanbul'da yaşayan, çikolata delisi, kızları seven, anti-abi, hack seven, farklı inançlara sahip, kan içen bir insanım.

Evet. Beni bırakalım, gelelim konumuza.

Biliyorsunuz ki her oyunda REZİL durumda oyuncular vardır.
Rezilden kastım, oyundaki skoru değil, davranışları.
En küçük şeyde küfür eden bir kişi mesela. Dur dur! Ya da yediremeyince küfürleri basan bir mal!!
Tabiiki bunları oyunlarda bulmak çok kolay. Özellikle Minecraft ve S4LEAGUE. Ya da Wolfteam vb...

Peki... Nasıl "örnek" oyuncu olunur?
Lemme talk.

*kahvesini içip çikolatasından bir ısırık alır*

KÜFÜR EDENLERİ UYARIN, ONLARA KARŞILIK VERMEYİN
Dediğim gibi herkes bir şeye sinirlenir. Küfür eder.
Siz ne yapacaksınız, onları uyaracaksınız.
Küfüre küfürle karşılık vermeyeceksiniz. Yoksa o kişiden daha beter olursunuz.
Küfür mü etti?
Uyarın onu. "Yapma." diyin. Hala devam ediyorsa her oyuncunun görevi olan şeyi yapın.
"yetkililere şikayet edin"
Kanıt olarak da oynunun bind(klavye tuşu) ya da hepimizin kullandığı PrintScreen'e basarak ekran görüntüsü alın.
Hm... Evet. Bu bu kadar. Siz sakın küfüre küfürle karşılık vermeyin. Hatta hiç karşılık vermeyin.
Eğer onu engelleyebiliyorsanız engelleyin.

OLABİLDİĞİNCE KİBAR OLUN
Birden çok kişi saldırınca;

Malın teki
LAN EZİKLER TEK TEK GELİN

Aklı başında olanın teki
Hiçbir şey söylemez ya da "Bileğinizin hakkıyla beni yendiniz." gibisinden bir şeyler der fakat tavsiyem hiçbir şey söylememek

Oyuna yeni başlamış biri geldi mesela sizin takımınıza. Çok kötü oynar genellikle adı üstünde oyuna yeni başlayan.
Küfür edip, onu azarlayacağınıza oyunu öğretmeye çalışın.

Kısacası; kibar olun dediğim gibi. Kibar olmak nedir onu da bilmiyorsanız #YOLOSWAGDHASHAK.

OLABİLDİĞİNCE YARDIMCI OLUN
Oyuna yeni başlayan birileri olabilir. Ona oyunu öğretmeye çalışın. Hatta istereseniz ona oyunda gerçek parayla alınan para biriminden gönderin. (Wolfteam: Nakit, S4LEAGUE: AP gibi)
Tabiiki de bunu hemen yapmayın. Oyunu öğretin. Olabildiğince öğretin. "Şunu yapma bunu yap, bak bunu yaparsan daha iyi sonuçlar alırsın" gibisinden şeyler söyleyin.
Sadece oyunu öğretme konusunda değil. Başka konular hakkında da yardımcı olun.

EVET. BU KONUDAN BU KADAR.ÖRNEK OYUNCU OLMAK DENİNCE AKLINIZA "KİBAR, KÜFÜR ETMEYEN" BİR OYUNCU GELSİN.

KONUMU OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

SONRAKİ AÇACAĞIM KONU:

"PROFESYONEL OYUNCU NEDİR, NASIL OLUNUR"

Zorin yazarken dinledi:

Zorinkun_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Biraz kaba olacak fakat sen Minecraft'ı hileli oynamıyor musun ?
Pek örnek bir davranış değil gibi.

Ayrıca örnek oyuncu olmak tecrübe ile alakalı değil bence olgunluk ile alakalı.
Yeterince olgunlaşmış biri davranışlarının çocuksu olduğunu anlar ve düzeltir zaten.

abi Oyunculardan kurtulmak istiyorsan Türkiye'deki 2000 üstü doğumları azaltmamız gerek.
Örnek oyuncu olmayan bir kişiden "nasıl örnek oluncu" konusunu okuyorsunuz. Ben her türlü hile kullanan bir insanım. Fakat hiledeki tüm özellikleri açmıyorum. Öyle bir hayvan değilim.
Ben zaten tecrübeyle alakalı bir şey demedim. Oyunculara göstediğiniz davranışları söyledim.

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Kızlari sevme nedenin çikolat olsa gerek. Çikolat fin hormonu salgılayarak aşik olmayi arttirir.

alican111

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Biraz kaba olacak fakat sen Minecraft'ı hileli oynamıyor musun ?
Pek örnek bir davranış değil gibi.

Ayrıca örnek oyuncu olmak tecrübe ile alakalı değil bence olgunluk ile alakalı.
Yeterince olgunlaşmış biri davranışlarının çocuksu olduğunu anlar ve düzeltir zaten.

abi Oyunculardan kurtulmak istiyorsan Türkiye'deki 2000 üstü doğumları azaltmamız gerek.
(Yaşları yüzünden değil daha yeni yeni öğrendiklerinden olgunluğu,ahlakı çocuksu davranıyorlar)

SELAM PROFOSYONEL!

Şimdi bende kabul ediyorum hile kullanan birisiyim.Ama abartmıyorum.Hile kullanırsın.Çünkü artık "hilesiz" oyun neredeyse yok gibi.Nedeni herkezin bu konu içerisinde belirttiği gibi belli bir olgunluk kazanmış değil.Kabul etmeniz gerek.Sizde hile kullandınız."Vay efendim ben hile kullandım diyemezsiniz."1 kere bile olsa kullandınız kabul edin.

Örneğin zamanında "çılgınlığa" dönüşen Metin 2 oyununu ele alalım.Şimdilerde M2 TR'de hilesiz oynamaya çalışın oynayabiliyomusunuz!M2BOB denen bir hile nedeniyle birçok kişi oyunu bıraktı.Zamanında bende oynadım.Ve hilelerden sıkılıp bıraktım.*İç çeker,çayını yudumlar*

Şimdi sırada olgunluk var.birçok oyun oynayıp inceleme yayınladım.Çok insan gördüm.10 yaşında olup 30 yaşındaki insan gibi olgun olanda,20 yaşında olup 5 yaşında davrananda.Bu konuda haklısın.Ayrıca Şu Türkiye olayınıda silersen sevinirim.Bence o tabir hem bize hemde Türkiyeye aşırı ağır.

Bu arada önemli bir konuya deyindin(Türkçe'yi katlettiysem affola lütfen).

İyi forumlar dilerim.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
SELAM PROFOSYONEL!

Şimdi bende kabul ediyorum hile kullanan birisiyim.Ama abartmıyorum.Hile kullanırsın.Çünkü artık "hilesiz" oyun neredeyse yok gibi.Nedeni herkezin bu konu içerisinde belirttiği gibi belli bir olgunluk kazanmış değil.Kabul etmeniz gerek.Sizde hile kullandınız."Vay efendim ben hile kullandım diyemezsiniz."1 kere bile olsa kullandınız kabul edin.

Örneğin zamanında "çılgınlığa" dönüşen Metin 2 oyununu ele alalım.Şimdilerde M2 TR'de hilesiz oynamaya çalışın oynayabiliyomusunuz!M2BOB denen bir hile nedeniyle birçok kişi oyunu bıraktı.Zamanında bende oynadım.Ve hilelerden sıkılıp bıraktım.*İç çeker,çayını yudumlar*

Şimdi sırada olgunluk var.birçok oyun oynayıp inceleme yayınladım.Çok insan gördüm.10 yaşında olup 30 yaşındaki insan gibi olgun olanda,20 yaşında olup 5 yaşında davrananda.Bu konuda haklısın.Ayrıca Şu Türkiye olayınıda silersen sevinirim.Bence o tabir hem bize hemde Türkiyeye aşırı ağır.

Bu arada önemli bir konuya deyindin(Türkçe'yi katlettiysem affola lütfen).

İyi forumlar dilerim.
Ben hiç hile kullanmadım. :) Ve hala ölmedim.