HestiaKnife
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
1/12/2016 dikkat çekmek istirem 0.0
İyiyim, teşekkürler.
Bak aslında çok kolay cmd'i aç sonra oraya ''z-ipcof [internetkullanıcısı] r={0,3,8} [PC ipsini]'' 2. olarak ''tree'' yaz 3 defa ordan color 03 yaz. ve son olarak oraya TTnet'e atıcağın mesajı gir yani şöyle (lan olum sakın uygulamış olmayasın attım o kadar şeyi.)nasıl hackledin lan bana da anlat video yüklenmiyor
yapıyom bak1/12/2016 dikkat çekmek istirem 0.0
Bak aslında çok kolay cmd'i aç sonra oraya ''z-ipcof [internetkullanıcısı] r={0,3,8} [PC ipsini]'' 2. olarak ''tree'' yaz 3 defa ordan color 03 yaz. ve son olarak oraya TTnet'e atıcağın mesajı gir yani şöyle (lan olum sakın uygulamış olmayasın attım o kadar şeyi.)
Edit;
Ay / Gün / Yıl olması tarih formatının*1/12/2016 dikkat çekmek istirem 0.0
Bak aslında çok kolay cmd'i aç sonra oraya ''z-ipcof [internetkullanıcısı] r={0,3,8} [PC ipsini]'' 2. olarak ''tree'' yaz 3 defa ordan color 03 yaz. ve son olarak oraya TTnet'e atıcağın mesajı gir yani şöyle (lan olum sakın uygulamış olmayasın attım o kadar şeyi.)
Edit;
Çalışıyor mu :/32/13/1984 dikkat çekmek istemiyom zorlama beni
heştia kınayfım ben çok bilirim yey xd sen anca sor
cmd'i aç oraya ''z-ipcof [internetkullanıcısı] r={0,3,8} [PC ipsini]'' 2. olarak ''tree'' yaz 3 defa ordan color 03 yaz. ve son olarak oraya TTnet'e atıcağın mesajı gir