AKILLI_ÇOCUK
YASAKLANDI
- En iyi cevaplar
- 0
okuldaki ilk öğle aramız h.o beyler okulların kapanmasına 8ay 28buçuk gün kaldı #direninokulçocukları
işin zor bizim sınıfta 13kişi war toplam sessiz ce çok güzel <3Ben daha yeni okula gidicem
Eğer imkanım olsaydı senin yerine ben derse girerdim ="=Günde 12 saat ders...
Çok güzel tamda lazım olan şeydi zaten -,-
Temel bilişim, Programlama, Paket programlama, Temel elektronik vs daha ders var girmek istemezsin inan banaEğer imkanım olsaydı senin yerine ben derse girerdim ="=
Yazık yea Bu arada ben serverde mal mal takılıyorum bir şey söyleyin de yapayım çok sıkılıyorum oynadığım diğer server sorunlu sizin servere kaldık bir şey de yapayım :/ ="=Temel bilişim, Programlama, Paket programlama, Temel elektronik vs daha ders var girmek istemezsin inan bana
O serverda yapacak bir şey kalmadı hiçbiryerde yapacak bir şey kalmadıYazık yea Bu arada ben serverde mal mal takılıyorum bir şey söyleyin de yapayım çok sıkılıyorum oynadığım diğer server sorunlu sizin servere kaldık bir şey de yapayım :/ ="=
O zaman müzik öner sıkıldım ama Polkakorowakurwa olmasın .s (İsmini ezberledim eheheheh) ="=O serverda yapacak bir şey kalmadı hiçbiryerde yapacak bir şey kalmadı
İvit klasik cevap; ne tür seversin .-.O zaman müzik öner sıkıldım ama Polkakorowakurwa olmasın .s (İsmini ezberledim eheheheh) ="=