Okumadan Geçme ! Dünyanın En Zor Sorusu....

Belali_Veled

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Size Bir Soru Soracağım, Çok Dikkatli Okuyun..

Bir Adam Yıllarca Almanya'da Bir Bankada Çalışmış, Emekli Olmasına Yakın Yurda Dönmeye Karar Verdiği Gün Felekten Bir Gece Çalalım Diye Bir Bara Girmiş. Barda İçkisini Yudumlarken Karşısına Çok Güzel Bir Kadın Çıkmış. Kadın Oturmuş Bizim Adam Kadına Hayran Hayran Bakıp Hemen Garsonu Çağırıp Kağıda "Tanışabilir Miyiz" Yazdıktan Sonra Kağıdı Garsonla Kadına Göndermiş. Kadın Kağıdı Alıp Okuduktan Sonra Adama İmalı Bir Bakış Atıp Kağıdın Arkasına Birşeyler Yazıp Tekrar Adama Göndermiş. Adam Kağıtta Yazanları Anlamamış, Arkadaşına Göstermiş. Arkadaşı " Arkadaşlığımız Bitti" Demiş. Adam Şaşkın Bir Halde Eve Gidip Anne Babasına Göstermiş Kağıdı. Adamın Annesi ve Babası Onu Evlatlıktan Reddetmişler. Adam Karısına Gidip Göstermiş Karısı Boşanma Davası Açmış. En Sonunda Çıldırma Noktasına Ulaşan Adam Doktora Gitmeye Karar Vermiş. Kağıdı Doktora Göstermiş Doktor İzin İsteyip Odasına Gitmiş. 1-2 Saat Geçmiş Doktor Yok. Meraklanan Adam Doktorun Odasına Girince Bakmış Ki Doktor Kendini Asmış. Adam Sonunda Pes Etmiş. Kağıdı Çalıştığı Bankanın Kasasına Koyup Evine Dönmüş. Şanssızlığa Bakın Ki O Gece Bankaya Hırsız Girmiş Tüm Parayı Alıp Gidecekken Hırsızların Şefi Kağıdı Görüp Okumuş ve " Hemen Parayı Yerine Koyun" Demiş Tüm Parayı Yerine Koyup Gitmişler.

SORU : PEKİ BU KAĞITTA NE YAZIYORDU ?

Son düzenleme:

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Dostum google amca yardımcı oldu biraz. Direk kağıttı ne yazıyor dedim ve
" Şimdi soruyu incelersek özel bir şirketin sınav sorusu oldugu söyleniyor. bu mantıkla şunu düşünmeliyiz. hikeye tamemen şaşırtmaca sorulan soru kağıtta ne yazıyor. (Yani sınavı olan kişiye verilen kağıtta.). bakın soru adamın elındekı kağıtta ne yazıyor değil kağıtta ne yazıyor. Dolaysıyla kağıtta yazan hikayenin kendisidir. olay bu. " cevabı çıktı. :)

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunu biliyordum ama hiçbir zaman çözemeyeceğim .-.
" Şimdi soruyu incelersek özel bir şirketin sınav sorusu oldugu söyleniyor. bu mantıkla şunu düşünmeliyiz. hikeye tamemen şaşırtmaca sorulan soru kağıtta ne yazıyor. (Yani sınavı olan kişiye verilen kağıtta.). bakın soru adamın elındekı kağıtta ne yazıyor değil kağıtta ne yazıyor. Dolaysıyla kağıtta yazan hikayenin kendisidir. olay bu. " cevabı çıktı. :)
Çok cool .-.

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu soruyu sormanız çok saçma . Bu bir şirketin şaşırtmalı sorusu . Bizim elimizde bir kağıt yok . Cevabı bilemeyiz

Belali_Veled

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hayır Değil, Yanlış.
Şu soruyu sormanız çok saçma . Bu bir şirketin şaşırtmalı sorusu . Bizim elimizde bir kağıt yok . Cevabı bilemeyiz
Bu Şekilde Düşünmeyin. Böyle Düşünenler Yüzünden Bu Kadar Geriyiz.
Dur sorular farklı sanırım. İlk defa böyle bir hata yapıyorum. :D
Dikkatli Ol.