[OlymposMC] | Faction-Boss-Kafa Düşürme-Tabela Repair-Arsalarda Fly

ErenKarayel1

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0

+ Kapasite 32
Ayrıca Tüm Buglarımızıda Düzelttik

Kaliteli Bir Sunucu Geçmişi
Kelle Düşürme ve Kelle Koleksiyonu
Boss Plugini
Düzenli Eventler Haftanın Her Günü
Eğlenceli Warplar ve Pluginler
Herkesin Severek Oynayacağı

+ Herkesi Eşit Oynayacağı
+ Çeşit Çeşit Alanlar
+ Çeşit Çeşit Savaşlar
+ Clan Kurmanın Değeri
+ Efsanevi Clan Ev Baskınları
+ BOSS Kesme Heyecanı
+ Akıcı Hızlı ve Seri Bir Server
+ Kalıcı Emeklerinizin Ziyan Olmayacağı
+ Rekabetin Önemini Anlayacağınız

Bir Server Hazırladık Amaç Sadece Eğlenmek Gelin Ve Farkı Yaşayın!

2014 Haziran'ın 11'inde İlk Faction PvP Serverimizi Açtık.Serverimizin İlerlermesi Ve Büyümesiyle Beraber birçok Oyuncu Kazandık.En Kanlı PvP Savaşları , Clan Yarışmaları , Eventleri İle OlymposMC'ı Sizlere Açtık! Server 02.09.2014 Tarihinde Kuruldu.

Serveri Açma Amacımız Sizlere Faction Heycanını Yaşatmak , Eğlenceli Zamanlar Geçirmek ve Clas Bir Ortam Sunmaktır
Küçüklerine Sevgiyle Büyüklerine Saygıyla Yaklasmak , Oyun Ortamındaki Saygıyı Sevgiyi Yaşatmaktır
Sizleride Aramızda Görmek Bizi Mutlu Edicektir.

VIP = 10TL 30 GÜN P4 Set P5 Araçlar
MEGAVIP = 20TL 30GÜN P5 Set P6 Araçlar
ULTRAVIP = 35TL 30 GÜN P6 Set P7 Araçlar

http://signaturecraft.us/serverstatus/eJzzz6nMLcgv9nXW88ssKUpMydfzSy3hMjQyMTDg8ofJcflm5qUmFyWmlXD55pfmlSRm5hVzGZmawjEARWIVzQ--.png

Son düzenleme:

ufukt14789

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Spawn + Hammadde çalıntı hemen Değiştir!!!
DeathNoticeye ait Spawn hammaddeyi unuttum
[DOUBLEPOST=1409734244,1409733983][/DOUBLEPOST]Mapı Minecraftmaps'de bulmuş muş hemen bandı p/zo[DOUBLEPOST=1409734281][/DOUBLEPOST]@actomendos
@actomendos
mapını çalmışlar ilgilen şikayet et 5.000 Bin Tl para ceazsı var[DOUBLEPOST=1409734606][/DOUBLEPOST]Bu serverde oyanın Mı sizce

[DOUBLEPOST=1409736801][/DOUBLEPOST]Bu küfürleri yazan
@byBluera

Son düzenleme:

Benali08

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Alımvarmı varsa builder veya mod olabilirmiyim W.E.W.G bilgim var pluginleri biliyom 12 serverde builder oldum

MonsterArgent

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
//Güncel//

Ben Bunca Sene MinecrafT Oyuncusuyum Ve Hayatımda İlk Defa Bi Serverden Bu kadar Zevk Aldım.Server Sohbet Ve arkadaşlık Dolu Tebrikler...

MonsterArgent

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
kardeşim 1 2 açığı varsa ben napayım Hem Kıskanma Cok Calış Seninde Böle Serverin Olur :)

ufukt14789

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
kardeşim 1 2 açığı varsa ben napayım Hem Kıskanma Cok Calış Seninde Böle Serverin Olur :)
daha iyisi var :)
kıskanmama gerek yok ancak bosuna uğraşıyorum 16Gb'lık makinam var şifrketin!
Ne yapayım Bötle Bi Serveri gerkes küfürbaz olmuş oturmuş.

kaptanpizzaeren

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
orta server ortalama bir spawn ve %20 civarı warplar

ErenKarayel1

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Güncel[DOUBLEPOST=1409911192,1409820404][/DOUBLEPOST]Güncel[DOUBLEPOST=1409991741][/DOUBLEPOST]Güncel

LatestLegend

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Server güzel ayrıca bahsettiğin bugların hiç biride çalışmıyor.

LatestLegend

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0

ufukt14789

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sen aç seninkine geleyim o zaman ?[DOUBLEPOST=1410008663][/DOUBLEPOST]
İnsanları eleştirmeden önce bi kendin yap seni görelim olur mu ?
olm basgit.
- 1 Server açıp ne yapacam bilgisayarımda bir sürü server dosyası var Rpg,BC(BungeeCord ayarlı),minigamesler, Birrsürüüü Faction herseyi ayarlı.
- Videoyu izlemedin galiba videodan 2 saat sonra ben olsam bende kapatırım Buglar, açıkarı daha çokkkkkk açıgı var ama Söylemek istemiyorum. rezil olacagı kadar olmuş!
- Sen serverin avukatı mısın ? Savcısı mısın ? Hakimimi Misin ? Müttefiki misin ?
- Burada Boş kafalılarla uğraşıp Elimi yormaya Deymez.
[DOUBLEPOST=1410009059,1410008952][/DOUBLEPOST]
Server gene çalıntı spawnı koymuş lan sana bisey demiyorum olympus çalıntıcılıkta 1 Numarasın!
Eren Gibi abiten ne beklenir ki;

LatestLegend

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
olm basgit.
- 1 Server açıp ne yapacam bilgisayarımda bir sürü server dosyası var Rpg,BC(BungeeCord ayarlı),minigamesler, Birrsürüüü Faction herseyi ayarlı.
- Videoyu izlemedin galiba videodan 2 saat sonra ben olsam bende kapatırım Buglar, açıkarı daha çokkkkkk açıgı var ama Söylemek istemiyorum. rezil olacagı kadar olmuş!
- Sen serverin avukatı mısın ? Savcısı mısın ? Hakimimi Misin ? Müttefiki misin ?
- Burada Boş kafalılarla uğraşıp Elimi yormaya Deymez.
[DOUBLEPOST=1410009059,1410008952][/DOUBLEPOST]
Server gene çalıntı spawnı koymuş lan sana bisey demiyorum olympus çalıntıcılıkta 1 Numarasın!
Eren Gibi abiten ne beklenir ki;
Hadi aç madem seni tutan mı var sen önce kendi yaşında bak öyle konuş bi videoki sesten belli yaşın en fazla 14 ama ilk başkalarına karışma kendin aç bakalım o zaman

MonsterArgent

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Bak Kardeşim Senin Sorunun Ne Anlamadım Ama İbne Oldugun Belli . Adam Burda Calışmış Ve Serverinde Eglence Arıyor. Bilmem Anlıyormusun. Ve Sen,ve Senin Gibi İbneler İnsanların Emegini Bpş Çıkarıyorsunuz Bu Eren Adlı Arkadaş. Tam Tamın 1,5 Ay Gecelere Kadar Serverle Ugraştı'ki Cok Bir Bilgisi Yok tu Pannelle.
Burdan Böle Konuşuyorsun Servere Adam Götürmüyorsunda Ne Oluyor Servere Gelen herkes Mutlu Huzurlu Ki Bende Huzurluyum Sen Gelip Burdan İnsanları Yanlış Yola Saptırtıp İnsanların Emegini Boş Cıkartıyorsun He Benim İçin Sorun Yok Bana Her YerdE Hava Hoş Ben Serveri Begendim Ve Vip Aldım Ki Herkezede Öneririm Sunucu Harika Benim Diyecegim Tek bir şey Var Günahı Senin Boynuna Kardeşim Hadi Kolay Gelsin. Daha Kendini Savunmu Olurmu Ki Bu konuya Bile Birdaha Burunu Sokma İNSANLARIN HUZURUNU BOZMA ! -Avila