Online Oynamak

DarknessTiger

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
beyler ben şu online işini pek bilmiyorum bir harita açmak istiyorum bir arkadaşım var 2 kişi oynamak istiyoruz
öncelikle bir sorum var korsan oyunlarda harita açmak mümkün mü online oyunlara giriyorum fakat harita yaratabilirmiyim
2. sorum ise nasıl online harita yaratabilirim en kolay şekilde anlatırsanız sevinirim

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
DarknessTiger kardes senin sorununa gelirsek onlayn oynamak server açmak ve servera girmek için premium gerekmez
bu arada senin harita dedine onlaynda biz server diyoruz arkadasinla oynamak istersen ya bir servera girersin yada biriniz server kurup onun serverina girersiniz server kurarken hamachi programini indirmeniz ve birbirinizi ordan eklemeniz gerekmektedir güvenlik duvarinida kapatmaniz lazim sana linkleri atiyorum ve video koydum izleyerek yap
hamachi linki
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

server linki
dan
olani indireceksin

flyin_spaghetti

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında hamachi olduğu sürece ayrı server run etmek gerekiyor mu? Artık minecraftın built in LAN'e açma seçeneğinin de izin vermesi lazım iki taraftaki modlar aynı olduğu sürece. Hiç denemedim ama deneyen biri varsa söylerse hoş olur