Coin İle Kit Satın Almak.

33ismet99

Zombi Katili
Mesajlar
168
En iyi cevaplar
3
Beğeniler
41
Puanları
290
Ruh hali
Ufak Bir Konuşma

Öncelikle herkese merhaba, konu düzeni biraz kötü olabilir bunun için kusuruma bakmayın lütfen. Birazdan paylaşacağım skript
konusunda eleştirilere açığım ancak eleştiri adı altında kendisini yükseltmeye çalışacak arkadaşlar lütfen konudan uzak dursun lütfen.

Skript Hakkında

Oyuncunun türlü yollar ile topladığı coinler ile kit satın alıp, bu kiti bir daha coin harcamadan belirli süre ile o kiti tekrar kullanması faction, skyblock tarzı sunuculara farklı bir hava katacağını düşünüyorum. Genel olarak bu tarz sunucularda rütbe kitleri bulunduğu için böyle bir sistem farklı olur açıkçası.

Skript

Skript, biraz skript bilgisi olan bir kişinin kolayca editleyip kendi sunucusuna uyarlayabileceği bir şekildedir. Bütün sunuculardaki kitlerin de aynı olmayacağını göz önünde bulundurarak sadece 2 tane kit ekledim. Dilerseniz bu sayıyı arttırabilirsiniz.


119596

Resimde gördüğünüz bariyerlerin yerine istediğiniz kadar kit ekleyebilirsiniz.


119600


Skriptte şu anda coin toplama yöntemi olarak sadece lapis kırma var. Bu şekilde sade bırakmamın sebebi ise
Skripti düzenlerken sizleri boş yere uğraştırmamak. Kolayca yeni coin toplama yöntemleri ekleyebilirsiniz.

119601

119602



Skripti canım sıkıldığı için yaptığımdan dolayı açıkçası kitleri ayarlamak ile uğraşmadım, Kitleri ayarlamak ile uğraşmamamın bir sebebi ise skripti kullanacak kişiler zaten kitleri değiştirecektir, boş yere kit ayarlamaya gerek duymadım. Skripti kullanmayı düşünen arkadaşların kitleri essentials ile oluşturması ve istedikleri süreyi eklemeleri de gerekmektedir.

Skripti editlemek yeterince kolay, Kullanmadan önce kendi sunucunuza göre düzenleyebilirsiniz, Ancak lütfen başka platformlarda paylaşmayınız.


Gerekli Eklentiler;
Essentials, EssentialsKitManager (İsteğe Bağlı), TuSKe, Skript

İndir

VirusTotal

Rar Şifresi: forumgamertr

 


Son düzenleme:

SolorRVS

undefined
Mesajlar
77
En iyi cevaplar
1
Beğeniler
25
Puanları
390
Ruh hali
Rar şifresi nedir dostum ?
 

Üst