Optifine sorunu

enescrafter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar benim bilgisayar çok kasıyor bunun için optifine yüklemeye karar verdim ama hd ve standartı açmıyo launcher hata veriyo lightyi yapıyom ondada açıyorum grafik ayarlarına hiçbir şey gelmiyo nasıl yüklicem yardım eder misiniz?

Başka bir sorum daha var: vanilla minecraft ne demek?[DOUBLEPOST=1398871821,1398859362][/DOUBLEPOST]cvp bekliyom

Akın34

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Optifine oyunun sürümüne uyuyor mu?Düzgün kurduğundan emin misin?Sana yardımcı olabilmem için hatada ne yazdığını bilmem gerek.

EnderKaanII

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1) Vanilla, modsuz, sade Minecraft demek. 2) OptiFine yüklerken hangi sürümü kullandığınıza dikkat edin; ayrıca, en son OptiFine sürümlerini denemeye çalışın. (O versiyona ait.)

NovaEdge

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
1-İlk Olarak Dogru Sürümü Güncellediginden Emin Ol.
2-EkranKartını Güncellemen Gerekiyor Güncelle Sorunun Kesinlikle Çözülür.

Son düzenleme:

enescrafter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
vanilla sandığım gibi sade minecraftmış sağol optifine 1.7.2 sürümünü yükledim

enescrafter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
şu linke bakın hızlıresim kafayı yemiş[DOUBLEPOST=1398878555,1398878421][/DOUBLEPOST]ekran kartım yok işlemcinin grafik yongası var 1.7.2-OptiFine_HDD_D1

EnderKaanII

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
MCPatcher sen misin?! :notch:
MCPatcher + Optifine = %250.000.000 Oyun Çöker!!
MCPatcher ile OptiFine kullanma, bu iki mod birbiri ile UYUMSUZ. (MCPatcher'i sil.) :p

EnderKaanII

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
MCPatcher, Minecraft'a bir sürü yeni özellik ekleyen bir moddur. Maalesef, bu mod, OptiFine ile çakıştığı için ikisini beraber kullanamazsın. MCPatcher modunu kaldır. Ya da Force Update çek ve sadece OptiFine yükle.

enescrafter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
ben hiçbir mod yüklemedim ama vanillaydı bnmki kim yüklemiş silip yeniden mi kursam[DOUBLEPOST=1398879909,1398879814][/DOUBLEPOST]ama bi tane bişi vardı :D onuda launcherden sürüm seçip kullanıyodum

Son düzenleme:

EnderKaanII

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Silip yeniden kurmayı deneyebilirsin, ama HER ŞEYİ YEDEKLE. Sonradan yeniden yüklediğinde onları yüklersin.
NOT: SAKIN. Sakın o modun ismini ağzına bile alma. Sil onu. DERHAL. (Hangi moddan bahsediyorum anlarsın.)

enescrafter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
gene olmadı ya sildim yeniden kurdum gene aynı hata[DOUBLEPOST=1398880884,1398880776][/DOUBLEPOST]HD olduğundan mı olmuyo HD den başka yok