Oreo Kimdir? Forum Hakkındaki Düşünceleri.

bayoreo

the lord of oreos
Mesajlar
426
En iyi cevaplar
11
Beğeniler
787
Puanları
1,060
Ruh hali
Cidden Oreo kendini tanıtmaya utanan birisidir kendiside biraz utangaçtır.Fakat Oreo size şunu söyleyebilir:
"Bu forumdaki üyeleri seviyorum."
Ben belkide bu forumu üyeler için kullanıyorum hepsi çok iyi arkadaşlar.Ben 2 yıl önce felan bu foruma katılmıştım.Bu forumda çok iyi zamanlar geçirdim.Yani bir 4 yıllık üye olmasamda şunu farkettim "Forum yavaş yavaş ölüyor." evet bu süreç çok yavaş işliyor fakat son açılan konular çok azalmaya başladı.Artık herkes buraya sunucu destek muhabbetiyle geliyor.Tabi bir çoğunluk hariç.Gerçekten yine o sıcaklığı sağlıyabilirsek forumu canlandırabiliriz.
Öyle değil mi?
 


ZorinTR

Zombi Katili
Mesajlar
247
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
542
Puanları
590
Ruh hali
discord serverı açılsa da katılsak yav
 

Sunyang

Sudan Çıkmış
Mesajlar
4
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
10
Puanları
20
Ruh hali
İhanet eden insanlar değil , zamandır. Bu forum ise zamanla canlılığını kaybedecektir (umarım kaybetmez.) . Başka forumlarada katılmışlığım var ve onlarda da zamanla bu gibi şeyler oldu (konu azlığı , reklam için gelme vb.) . Bu forum diğer forumlardan daha güzel ve bu forumu ayakta tutmamız lazım. Benimle aynı görüşte olanlar ?
 

Sunyang

Sudan Çıkmış
Mesajlar
4
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
10
Puanları
20
Ruh hali
Forumun ölmesinin sebebi zamandır. Zaman ilerledikçe forum kültüründen haberi olan, bu işin içinde büyümüş insanlar, o güzel atlara binip o güzel forumları terk ettiler. Meydan yaşça küçük, forum kültüründen bi'haber dostlarımıza kaldı. Eskiden ne muhabbetler edilirdi buralarda. Eyyy gidi günler!
Aynen benim gibi düşünüyorsun lakin ben daha bu foruma yeni geldiğim için eskileri bilmiyorum. Ama bu forumun eskiside güzeldir çünkü şimdiki halide güzel ^_^
 
Son düzenleme:

Üst