C:\Program Files (x86)\Origin
) 2015 Visual C++ Redistributable bileşenini kurman gerekiyor. Dosyanın ismi ise: "vcredist_x64_vs2015
"Dediğin gibi yaptım fakat o zamanda "msvcp140.dll bulunamadı" diyor internetten yüklediğim msvcp140.dll'yi atınca ise tekrar aynı hatayı veriyor.Bu işlemleri yapmadan sistem geri yükleme noktası oluşturmanı şiddetle tavsiye ediyorum. En küçük hatanda bilgisayarında daha büyük sorunlara neden olursa kolay bir şekilde sorunu ortadan kaldırabilirsin.
Öncelikle "MSVCP140.DLL" isimli DLL dosyasını bilgisayarından arındırman gerekiyor. C: diski altında Windows klasörünün içerisindeki SysWOW64 girip arama barına silmemiz gereken dosyanın ismini yazıp aratman gerekiyor. Arama sonucunda çıkan bu isme sahip dosyaları silmen gerekiyor. Devamında ise Origin uygulamasının klasöründe bulunan (C:\Program Files (x86)\Origin
) 2015 Visual C++ Redistributable bileşenini kurman gerekiyor. Dosyanın ismi ise: "vcredist_x64_vs2015
"
"msvcp140.dll" dosyasını silip dediğim dosyayı açıp kurulumu yaptın mı? Orada "Dediğin gibi yaptım fakat o zamanda "msvcp140.dll bulunamadı" diyor internetten yüklediğim msvcp140.dll'yi atınca ise tekrar aynı hatayı veriyor.
vcredist_x64_vs2015
" ve "vcredist_x86_vs2015
" dosyaları olacak. İkisini de yükle sen.Origin'in kurulu olduğu dosyalardan kurmaya çalışırken hata veriyor."msvcp140.dll" dosyasını silip dediğim dosyayı açıp kurulumu yaptın mı? Orada "vcredist_x64_vs2015
" ve "vcredist_x86_vs2015
" dosyaları olacak. İkisini de yükle sen.
vcredist 2015'i kurmak için vcredist 2017 ve vcredist 2019 silmen gerekiyor sanırım. Eğer 2019 yoksa 2017'yi sil ve kurmayı dene. Eğer 2017 yoksa 2019'u sil ve kurmayı dene.Ordakilerde pek bi ise yaramadi bu gece pcye format atayim ben bi, genede tesekkurler her sey icin <3