Orman Klasiği

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
''Kodlarla 2-3 tıklamada yapılacak bir şey büyütme, kodlarla heykeller yapanlar var 1 saatte.''
Daha kurduğum cümleyi okumadan cevap yazmayın.

Ben yapı hakkında bunu yaparım v.s bir cümle kurmadım. Heykeller denince o ağaçtan mı bahsettiğimi sanıyorsun sanki hayattında hiç heykel görmedin bundan bahsediyorum bunu sen 4 dakikada yaparsın dimi ?

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Ya bir şey söyleyeyim mi siz - güzel,helal vb.- diyenler. Bu adamın yaptığı şey ne biliyor musunuz ?
1- Eline bir kazma,balta vb almak.
2- /brush sphere log 3(veya 4)
3- O eline aldığı item ile yazdığı komut sayesinde sağ tıklama ile en fazla 30 sn de bir ağaç oluşturmak.
4- Daha sonra aynı komutun log yerine leaves şekliyle yine aynı sürede yaprakları yapması.
5- Birkaç world edit komutu ile geri kalanları yapması.

Şimdi bana sakın emek vermiş demeyin. Ben zaten şunu anlayamadım hiç. Adam dirt ev yapsa emek diye göklere çıkarırsınız. Bana kalırsa bu çalışma da dirt evden çok da zor da değil. Fakat birisi çok iyi bir şey yapar hemen "Alıntı, çalmış, ben başka yerde gördüm, world edit bilsem ben de yaparım." Fakat en özgün çalışmalara bile bunu diyen insanlar internette aynısından binlerce bulunan bu çalışmayı övüp bitiremiyor.

Reddy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kod kullandığını daha az belli etmek için biraz kendin ayrıntı ekleyebilirdin :)

Brokoli

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
''Kodlarla 2-3 tıklamada yapılacak bir şey büyütme, kodlarla heykeller yapanlar var 1 saatte.''

Ben yapı hakkında bunu yaparım v.s bir cümle kurmadım. Heykeller denince o ağaçtan mı bahsettiğimi sanıyorsun sanki hayattında hiç heykel görmedin bundan bahsediyorum bunu sen 4 dakikada yaparsın dimi ?
Bu Build'ı en ince detayına kadar 10 dk yap sıkıyorsa ! kabul edeçeğim ben kotütü builderim diye !

Brokoli

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hey Allah'ım boş yere tartışma çıkarıyorsunuz, ulan ben senin hakkında mı yazdım ? sana kötü buildersın diyen mi oldu illede gel sert davran diyorsunuz be yazdığımı düzgünce oku !

Chypie06

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konuyu tebrik toplamak için açtıysan çok yanılmışsın

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vizroy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kodla yaptıksan sonra bir kaç düzenleme yapsaydın güzel olurdu kodla herkes yapar.