-Osmanlı BT- / Modern Ev 2

Devam edelim mi?

• Kullanılan toplam oy
    8
  • Anket kapatılmış .

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Herkese merhaba arkadaşlar :);

Bugün @DeandeKleine ile birlikte yaptığımız modern evi sizlere göstereceğim.
Ben evi, DeandeKleine ise bahçeyi yaptı. Build Team olduğumuz için birlikte yapıyoruz.
Bu, Osmanlı BT olarak ilk yapılarımızdan biri. İleride büyük haritalar sizleri bekliyor :)
Resimler:

Önerilerinizi ve eleştirilerinizi yorum olarak yazın. Daha iyilerini yapmak için buradayız :)
Tag List:
@AtomTR @zombiespaceman1 @Acarz @AxcelaD @98IamLegend98 @cbg2002_ @lSincapl @Red_ @KadirBerk @ByNovem @ununbium @KaanEmirUçar @sadolaswegas @FanPL @UcanKofte @Cryt @Kriter @Glyphl @YildizOyuncu @Schaffer79 @_Iskefiyeli_ @Zorinkun @Swertyy @umut_ @Admicos @Vienicome @_Kiritokun_ @Tario76 @LifeTaker

Son düzenleme:
L

LifeTaker

Ziyaretçi
Çok karışık detaylar ki düz duvara hiç yakışmamış 2 katlı yaprak duvarlar da güzel durmuyor yollar da sanırım kaldırım olacağı düşünülmeden yapılmış çok plansız başlamışsınız şehre :/ İlk resimdeki evin çatısındaki kulübe gibi olan yer çok göze batıyor tek olumlu yanı bence bahçe tasarımı olmuş bu yorumdan istediğiniz kısımları ayıklayıp daha güzel yapabilirsiniz ^_^

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Çok karışık detaylar ki düz duvara hiç yakışmamış 2 katlı yaprak duvarlar da güzel durmuyor yollar da sanırım kaldırım olacağı düşünülmeden yapılmış çok plansız başlamışsınız şehre :/ İlk resimdeki evin çatısındaki kulübe gibi olan yer çok göze batıyor tek olumlu yanı bence bahçe tasarımı olmuş bu yorumdan istediğiniz kısımları ayıklayıp daha güzel yapabilirsiniz ^_^
Öncelikle teşekkürler,
Detayların fazla olduğunu ben de sonradan fark ettim. 2 kat yapınca yan taraflar olmadı ama o sağdaki kısım güzel oldu gibi gelmişti bana. Yolları WE olmadığından tek tek yaptım. Yani pek özenli yaptığım söylenemez. Sonradan o yolu biraz daha güzel yapmayı düşünüyorum. O çatıdaki kulübenin sebebi çatı katına çıkması. Evet haklısın. Estetik yapamadım orayı :(.

L

LifeTaker

Ziyaretçi
lınıt ılsın hiçbir tagliste almıyolar artık beni

BlackiePie

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Modern yapıdan pek anlamam ama evet
ön kısmı hariç çok karışık olmuş + çok fazla renkli kil kullanmışsın