Sanırım hestia beni tanımadan kendine noob diyor (Öğretici modu geçemedim)@Minecraftplayerr @Kovalski @HestiaKnife
Bu 3'ü oynuyor diye biliyorum. Ama Hestia en noobları.
En son Türkiye'de 60. sıradaydım daha aşağılara inecektim ki sınavlar başladı bitince hedefim ilk 50'ye girmek.Forumun en iyisi @DamRISH;
![]()
2. Tabikide ben @Kovalski;
![]()
En iyi osu mania oynayan @Minecraftplayerr.
@Nano_Sensei - @AtakanRS Bunlarda oynuyo ayrica.
Yu-Gi-Oh!'da beklerim.
![]()
Osu'da en önemli şeylerden biri skin'dir. Kaliteli bir şey kullanirsan oynayişini büyük oranda iyileştirir.ben oynayalı 1 ay olmadı şuanda 25 lvl 99 pp yim arkadaslar gerçekten osu oynayan çok kisi bulamıyorum benle oynamak isteyen varsa skypem : bbeerrkkaay
Edit:Bu Arada Yorumlarınız İçin Teşekkürler![]()
Bu Aben oynayalı 1 ay olmadı şuanda 25 lvl 99 pp yim arkadaslar gerçekten osu oynayan çok kisi bulamıyorum benle oynamak isteyen varsa skypem : bbeerrkkaay
şu an Kullandığım Skin Olması LazımOsu'da en önemli şeylerden biri skin'dir. Kaliteli bir şey kullanirsan oynayişini büyük oranda iyileştirir.
Tavsiyemdir =Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Stajdayim şu anBu A
şu an Kullandığım Skin Olması LazımYinede Tavsiyen İçin Teşekkürler Oynuyorsan Skype Ekleyebilirmisin ?
Forumun en iyisi @DamRISH;
![]()
2. Tabikide ben @Kovalski;
![]()
En iyi osu mania oynayan @Minecraftplayerr.
@Nano_Sensei - @AtakanRS Bunlarda oynuyo ayrica.
Yu-Gi-Oh!'da beklerim.
![]()
yapabiiyonmu ?Be öyle sık oynamıyorum, arada 6star'lı maplerde öylesine oynuyom :c
adam 38k yapsin bi zahmetyapabiiyonmu ?