OSU! Oyununa yeni başladım yardım

WitherLegend

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Selam,

OSU! Oyununa yeni başladım, taktik verecek var mı ya çok zor geliyor bana.Ben mi beceremiyorum

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
fareye tıklama z , x tuşlarını kullan sık sık.
Vede mouse sensivityi her zaman düşük tut.
Ve oynayabildiğin zorlukta oynamalısın.
Vede hızlı olmalısın. Yavaş şarkıları önermiyorum. Bi tablet olsa tablet ile çok güzel oynanıyor osu fareyle biraz daha zor gibi.
Farenin zemini çok iyi olması lazım. Böyle dans eder gibi fareyi dans ettirmelisin. Çok rahat olması lazım farenin ortamı sıkışık olmasın mümkünse* Kablosuda çok rahat olsun heryere böyle götürebileceğin şekilde ayarla yerini.
Ve unutmaki yavaş yavaş alışacaksın inan bana gerçekten alışmya başlıyorsun bir süre sonra. Bi ara çok zor diye bırakıcaktımda bırakmadım ilerledim 5 yıldız üstü şarkıları yapabiliyorum.

WitherLegend

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Vede hızlı olmalısın. Yavaş şarkıları önermiyorum. Bi tablet olsa tablet ile çok güzel oynanıyor osu fareyle biraz daha zor gibi.
Farenin zemini çok iyi olması lazım. Böyle dans eder gibi fareyi dans ettirmelisin. Çok rahat olması lazım farenin ortamı sıkışık olmasın mümkünse* Kablosuda çok rahat olsun heryere böyle götürebileceğin şekilde ayarla yerini.
Ve unutmaki yavaş yavaş alışacaksın inan bana gerçekten alışmya başlıyorsun bir süre sonra. Bi ara çok zor diye bırakıcaktımda bırakmadım ilerledim 5 yıldız üstü şarkıları yapabiliyorum.
Dostum çok teşekkür ediyorum, deneyeceğim.

WitherLegend

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bu arada farenin hassasiyetini ne önerirsin, ne yapmalıyım ?

WitherLegend

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Diğer oyunlarda pek faydasini görmedim açıkcası.
Gerçek hayatta düşünsene, sayaç sayıyorsun içinden o adama vuruyorsun sayaç bitince aywuıdghawjdoıawşdaw

Yardimi bilmemde hava atmaya geldim ben; https://osu.ppy.sh/u/7288738
Dostum hatırlıyor musun, sen oynamıştın ben izlemiştim çok zor oynuyordun.Bana bir parça falan indirtmiştin.Çok iyi oynuyordun ya.Gerçekten çok iyiydin.(Egonu kasmaya yardımcı olayım :D )

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Gerçek hayatta düşünsene, sayaç sayıyorsun içinden o adama vuruyorsun sayaç bitince aywuıdghawjdoıawşdaw

Dostum hatırlıyor musun, sen oynamıştın ben izlemiştim çok zor oynuyordun.Bana bir parça falan indirtmiştin.Çok iyi oynuyordun ya.Gerçekten çok iyiydin.(Egonu kasmaya yardımcı olayım :D )
şu an 5* oynuyom gel istiyosan dahada kasam

Kovalski1327 adim mesaj at