OverLorD Minecraft - Faction Survival - Zor Server - VDS Sunucu - Yeni - Daha fazla bilgi konuda !

Overloarder

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Plugin işini benim istediğim gibi yapmak imkansız olduğu için plugin paketi satın alıp editleteceğim artık ancak böyle olacak .

Merhaba

Temel ayrıntıları baş kısıma yazıyorum . Daha fazla ayrıntı için aşağı kısımlara bakın.

İlk olarak bu sunucuda şu an ki nesil ile gelen Lapis Lazuli warp'ı gibi oyunu anlamsızca kolaylaştıran , amaçsız ve sıkıcı hale getiren şeyler olmayacaktır . Herkes kendi çabasını alacakdır . Unutmatmayın bu server ZOR server .

Server Faction PVP Survival . Başka bir şekilde anlatırsak şöyle olur . Ev yapmak isteyen claim atmalı claim için faction lazım faction kurduğun anda PVP başlar ve dikkatli olmanız gerekir : )

Eğer PVP yapmak istemiyorsanız faction kurmamanız yeterli olacakdır . Arsalar pahalı olacak bu yüzden ya Faction kurup claim ile ev yapacaksınız veya faction kurmayarak PVP kapalı halde dertsiz tasasız maden çıkararak tarımla uğraşarak veya bir sürü farklı yol ile para kasarak güzel arsanızı alacaksınız seçim size kalmış.Umarım bu fikirdeki harika olayı fark ettirebilmişimdir , anlatabilmişmdir .

ZOR'u Başarmak keyiflidir ZOR güzeldir !

Ayrıca server'de LAG olması gibi bir durum asla söz konusu değildir aşağıdada bu durum için ne paralar kaybettiğimi anlatacam .

Server İP : 85.131.249.199 - 1.6.2

İletişime geçmek için Skype : ilosmaster

Resim benim tarafımdan yani photo shop hakkında hiçbir bilgisi olmayan bir kişi tarafından yapıldı hoşgörülü olun. : )

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

7/24 saat açık olmasını garanti veriyorum . Bakım zamanları dışında . Bakımlar gece 4 civarı yapılacaktır . Oyun keyfinizi etkilememek için her gün bakım yapılmayacak.

Yetkililer ilgili olacakdır bu durum ile bizzat ben ilgileniyorum .

Serverde Lag olmayacaktır .

Haksızlık , torpil söz konusu olmaz . Herkese eşit davranılır .

Düzenli eventler olacakdır .

- - -

Lag konusu

Hakkımda bir olayı anlatacam size .

Bu server'i açmamın nedeni şu an ki türk minecraft aleminde 2-3 güzel server dışında doğru düzgün tek bir server bile yok . Buna bir son vermek için bu işe atıldım. Ayrıca bu işi kâr için başlatmadım . Lag olmaması için ve iyi bir server yaratmak için VDS Sunucu kiralamak için çok araştırma yaptım iyi bir tane buldum ve satın aldım . Fakat daha sonra bu VDS Sununucu hizmeti dolandırıcı çıktı 50 TL para kaybettim . Fakat bu beni caydırmadı size iyi bir server sunmak için çok daha iyi fakat bunun yanı sıra daha pahalı bir VDS Sunucu kiraladım . Bu yüzden serverde Lag olması söz konusu bile olamaz .