Zerre tavsiye etmiyorum sunucuyu, adam oyuncularına küfür ediyor. (Diğer yetkililer hakkında bir şey söyleyemeyeceğim, onların bu tip davranışlarını görmediğim için.)
Rehberler yeteri kadar bilgilendirilmiyor. Henüz acemi olabilirler anlaşılabilir ama kararsızlar, mute süreleri saçma sapan atılıyor.
Server kolay modda, hemde aşırı. Mob spawn rate minimumda. Server chunk yükleme mesafesi minimumda.
Hile yapanlar çok. Yeni yeni engellemeye çalışıyorlar. Tabi şu an için gördüğüm hile yapan uyarı alıyor. Direk ban yemiyor.
1-2 gündür sunucu bakıyorum, yönetim ve oyuncu kitlesi en kötü yer maalesef burası diyebilirim. Chat küfür kıyamet.
Az bir şey umudum vardı, ta ki Attığım SS'de görüldüğü üzere yönetim kadrosunda oyuncu sayısına güvenip oyunculara söven bir yetkili görene kadar.
Yukarıda yazdıklarım yalnızca survival sunucusu için geçerlidir.
Attığım SS'de "O son yazdığını tekrar atsana bakim sen." demem üzerine tekrar lafının arkasında durarak aynı şeyi attı. Şahsım adına değil sunucuya yazılmış bir yazıdır. Ve sürekli chat silindiği için tekrar atmasını istedim.
Ekli dosyayı görüntüle 158291