Bence en iyisi CDprojektEn iyisi valve diyosunnnn
The Witcher ile ünlü oldu diye çok şey beklemek pek doğal değil. Şimdilik HL3'ü bekliyoruz. Bu fotoğrafta da göndermeler havada uçuyorBence en iyisi CDprojekt
Evet gönderme bayağı var.The Witcher ile ünlü oldu diye çok şey beklemek pek doğal değil. Şimdilik HL3'ü bekliyoruz. Bu fotoğrafta da göndermeler havada uçuyor![]()
En çok da Half-Life Adına gönderme gözüme takıldı. Adamlar diyor ki; Siz HL2 EP3'ü bekliyorsunuz. Biz size HL3 vereceğizEvet gönderme bayağı var.
Gayet haklısın. Half life serisini hiç oynamadım ama neden ise yeni şeylerinin çıkmasını ben de çok istiyorum.En çok da Half-Life Adına gönderme gözüme takıldı. Adamlar diyor ki; Siz HL2 EP3'ü bekliyorsunuz. Biz size HL3 vereceğiz![]()
HL2 dene eheehGayet haklısın. Half life serisini hiç oynamadım ama neden ise yeni şeylerinin çıkmasını ben de çok istiyorum.
Boyutu kaç gb?HL2 dene eheeh![]()
2.1GB olması gerek. Torren-t ile kısa sürede cepteBoyutu kaç gb?
Küçükmüş indiriyorum hemen.2.1GB olması gerek. Torren-t ile kısa sürede cepte![]()
Geçen hafta bitirdiydim. Grafikleri bile çok gerçekçi duruyordu bilgisayarımın kaldırmasına şok oldum o_OKüçükmüş indiriyorum hemen.![]()
Özelden link atsana ya. Üşendim şimdi iki saat seedlisini aramaya.Geçen hafta bitirdiydim. Grafikleri bile çok gerçekçi duruyordu bilgisayarımın kaldırmasına şok oldum o_O
Ubisoft: Fragmanlar ile oyun arasında çok fark var. Sistem gerekinimlerimiz gerekenin çok üstünde.Ubisoft
Rockstar
Mojang![]()
Grafik gerçekçi değil kardeşim eger sierranın acıklamasına bakarsan 'Bastırılmış ışık' olarak görürsün (sierra cs ve hl yapan ve sonrasında ise bırakan bir firmaydı)Geçen hafta bitirdiydim. Grafikleri bile çok gerçekçi duruyordu bilgisayarımın kaldırmasına şok oldum o_O