Oyun önermek istiyen olursa :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gökçecuq

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
zombili yada onun gibi garip oyunlar oynamak istiyorum :D
her türlü tavsiyeyi bekliyorum :D
örnek: Land of dead- P.I.C( Parasite in city)

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Bence ******* et. :)

gökçecuq

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
7 tane muskazon içtim
ölmüyorum bi türlü -_-
oyun önericekmisin :D

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Geber. <_<[DOUBLEPOST=1407788287,1407788167][/DOUBLEPOST]Sana arkadaş muamelesi yaptım fakat şimdi bakıyorum ki gözüm de insan bile değilsin çünkü bir arkadaş diğer bir arkadaşa bunu yapmaz ilk olarak bir kütüphane ye git de bir ansiklopedileri karıştır bakalım ''Arkadaşlık'' ne demekmiş.

Red_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Leaft For Dead,Leaft For Dead 2,Minecraft oyna.Sonra yat zıbar :D

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Gökçe artık şunu anla bu forum da hiç kimse seni sevmiyor ve bu çocukça konu başlıkların da hiç komik değil.
Neden bu foruma geri döndün ki? Bence geri gelmeseydin temelli bıraksaydın çok iyiydi.

gökçecuq

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
ikisinide bitirdim cok sıkıcı onlar -_-
oyun arıyorum sadece :D
bulunce geri gidicem merak etme :D

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
sıkıldım ya -_-
Keşke sıkıl san da iç organların ağzından çıksa. :alay:[DOUBLEPOST=1407788576,1407788541][/DOUBLEPOST]The Walking Dead oyna sonra da ******* et :)

Red_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Keşke sıkıl san da iç organların ağzından çıksa. :alay:[DOUBLEPOST=1407788576,1407788541][/DOUBLEPOST]The Walking Dead oyna sonra da ******* et :)
Lan daha geçen gün "Merhaba tatlım" yazan sendin şimdi ne değişti de ondan nefret ediyorsun ? :D

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Lan daha geçen gün "Merhaba tatlım" yazan sendin şimdi ne değişti de ondan nefret ediyorsun ? :D
Lanet olsun ona kullandığım iyi kelimelere hayatım da bunun gibi bir satıcı insan görmedim ben.

gökçecuq

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
pislik sin ya ıyyy -_- bide grubuna katılmıştım pis sadist
en azından acık sözlüsün :D oda igrenc ıyyy -_-

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Neden bu kadar agresifsiniz bilmiyorum ama bu davranışlarınız ne kadar beni rahatsız etse de avatarınızdaki bayana bakıyorum ve bir tek şey dışındaki her şeyi unutuyorum... masturbüsyon. Geceler boyunca avatarınzdaki bayan masturbüsyon malzemem olsa da hiçbir zaman eskimiyor aksine sanki dahada güzelleşiyor ve bu yazılanları o bayan yazmış gibi düşününce bu beni daha çok tahrik ediyor. Ama genellikle avatarın sahibi erkek olduğu aklıma geliyor ve tüm neşem kaçıyor aslında bu o kadar çok problem olmuyor... Neyse, sadece bu davranışlarınızın beni tahrik ettiğini bilmeniz gerektiğini düşündüm:aşık:
@Canyo Allah aşkına şunu bir güzel Yasaklayın ya bu herif hem milleti satanist yapmaya çalışıyor hem de böyle sapık sapık saçma sapan şeyler yazıyor!
+ O kıza iyi bak çünkü O anime de bir şeytan anladın mı? Şimdi defol git ve bir daha da bilmediğin işlere burnunu sokma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...