Keşke sıkıl san da iç organların ağzından çıksa. :alay:[DOUBLEPOST=1407788576,1407788541][/DOUBLEPOST]The Walking Dead oyna sonra da ******* etthanks baska önericek olan varsa bekliorum
sıkıldım ya
Lan daha geçen gün "Merhaba tatlım" yazan sendin şimdi ne değişti de ondan nefret ediyorsun ?Keşke sıkıl san da iç organların ağzından çıksa. :alay:[DOUBLEPOST=1407788576,1407788541][/DOUBLEPOST]The Walking Dead oyna sonra da ******* et
Lanet olsun ona kullandığım iyi kelimelere hayatım da bunun gibi bir satıcı insan görmedim ben.Lan daha geçen gün "Merhaba tatlım" yazan sendin şimdi ne değişti de ondan nefret ediyorsun ?
@Canyo Allah aşkına şunu bir güzel Yasaklayın ya bu herif hem milleti satanist yapmaya çalışıyor hem de böyle sapık sapık saçma sapan şeyler yazıyor!Neden bu kadar agresifsiniz bilmiyorum ama bu davranışlarınız ne kadar beni rahatsız etse de avatarınızdaki bayana bakıyorum ve bir tek şey dışındaki her şeyi unutuyorum... masturbüsyon. Geceler boyunca avatarınzdaki bayan masturbüsyon malzemem olsa da hiçbir zaman eskimiyor aksine sanki dahada güzelleşiyor ve bu yazılanları o bayan yazmış gibi düşününce bu beni daha çok tahrik ediyor. Ama genellikle avatarın sahibi erkek olduğu aklıma geliyor ve tüm neşem kaçıyor aslında bu o kadar çok problem olmuyor... Neyse, sadece bu davranışlarınızın beni tahrik ettiğini bilmeniz gerektiğini düşündüm