Oyuna Bi Kaç Mızrak Ve Daha Fazlasını Istermisin

En iyi cevaplar
0
evet arkadaşlar ilk önce modumuzun adı: Balkon's weapon modumuz 1.4.4 içindir.(eğer 1.4.5 ise forgeyi yüklediğinizde 1.4.4 e geri dönicektir )

1.modumuzun çalışması için minecraft forge gereklidir
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

sonra indirme işlemini tamamladıktan sonra gelelim modumuza
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

evet arkadaşlar kurulum son derece basittir minecraft forgeyi kurduktan sonra mods diye bi dosya oluşuyo hiçbir şey çıkarmadan direk o mods dosyasına atıyoruz ve bu kadaaarr.

biliyorum bi kaçınız nerde oluşuyo bu mods dosyası diyodur çalıştır %appdata% .minecraft ın içindedir hepinize iyi eğlenceler.

duuurr daha silahların yapılışlarını göstermedim nereye hemde resim ile neyse içinizden nediyo bu salak diye geçiyodur hemen göstereyim resimleri :)

resimdende anlaşıdığı gibi bu bi mızrak bunun ucunu tahtadan altından falanda yapabiliyoruz sağa tıkladığımızda
mızrağı fırlatıyor solda aynı şekilde saplıyor.

bunun ismini bilmiyorum yarı balta yarı mızrak karışımı bir şey bunuda dia dan altından falan yapabiliyoruz uçlarını.

buda bildiğimiz bıçar biraz küçük ve fırlatılabiliyor.

gördüğünüz gibi bu bi balta bununda ucunu dia falan yapabiliyoruz

ve buda balyoz benim en sevdiklerimdendir ben bunla 6 tane inekği aynı anda öldürdüm sağ tuşa basılı tutun yere baya bi hızlı vuruyo ve etrafınızdaki canavarlar falan ölmüş oluyo

resimde gördüğünüz gibi bu bi olta diğil :D nasıl anlatıyım resimle gösteriyim daha iyi anlarsınız ne olduğunu.
ben bunu çok kullanmayı beceremedim.

konuya çok garip durdu ama olsun :D orta çağ filmlerinde çok görmüşsünüzdüz.

dinamit en sevdiklerimdendir fırlatdıktan 3 saniye sonra patlar ve tnt kadar bi yer patlatıyo belkide daha fazla :D

en sevdiklerimdendir :D atıyosun geri geliyo kaybetme şansın yok.

bu bi tüfektir çok etkilidir tavsiye ederim :)

ebunun ne işe yarağıdını çözemedim heralde bir sonraki resimdeki tüfek için bi malzemedir.

evet arkadaşlar bu tüfek öncekinden daha etkili en sevdiklerimden.

bu tüfekteki fark süngüsü olmasıdır öncekiyle aynı

bu resimdeki yaylı tüfektir en sevdiklerimdendir tavsiye ederim :D

üstte açıklama yapmadım çünkü üsteki bu silah için yapı malzemesiydi.

evet arkadaşlar bu hedef tahtası silahları bunda deniyebilirsiniz

evet arkadaşlar bu silahımı gülle atıyo sonraki resimde göstericem mermisini.

ve son resimimiz yukarıdaki silahın mermisi.

daha 2 tane daha resim var 20 den fazla resim koymak yasak onlarıda özelden atarsanız atabilirim zaten fazla önemli bir şey değil.

indirip kurtuktan sonra yorum yaparsanız sevinirim :D

arkadaşlar bu silahlarının genelinin kullanımı sağ tuş iledir bilginize saygılarımla Lider12 :)

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunu Multiplayerde Kale Savaşlari yaparken çok işe yarar :D

ReDragon07

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben indirdim ama mods diye bir dosya çıkmadı:surprise: Yardımcı olursan sevinirim :)