Oyundayken Garip Sesler Duyuyorum

Baarraann

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar 1.3.1 kullanıyorum Oyundayken Single Multiplayer farkedmez her ikisindede garip sesler duyuyorum

Bu sesin kaynağı nedir ?

St.Land

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşında duyuyorsa dosyalarda vb sorun yok demektir.Valla kardeş isterdim yardım etmek ama işte edemem bilmiyorum cevabı kusura bakma :(

DarkNiqht1o

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardes Banada Oluyor Biliorum Bazı Zombi Olsun Yaratık Olsun Buna Benzer canavarların Sesleri Cok Uzaktan Gelir, Yani cok Uzaktan Duyabilirisin
Ornek : O Gun Gece Ben Ev Yaparken Garip Sesler Duydum [Creative Modundaydım] Ve Ucarak Etrafma Baktm Meğer uzaktaki bir zombiden geliomus
Veya Zombi domuzadam olabilir onun sesi birazdaha degsk . Belkide Canavarları Goremiyosnzdr Sadece Sesleri Geliodur.

DarkNiqht1o

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
O senden veya dosyalardan kaynaklanmıyor oyunla ilgili oyundaki bir yaratgn sesi birde serverin varsa hamachi survival 2 miz oynayabiliris ?

Baarraann

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar minecraft ses dosyasını karıştırdım .minecraft/resources/newsound/ambient/cave dosyası var işte o sesler neyin kaynağı özellikle cave10 garibime gidiyor

Manyakwolf

հεгօաօlբ
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
kardeşim bana sen bize alttan alttan herobrineyi anlatmaya çalışıyosun gibi geldi ama ne diyim işte dediğin şeyler herobrineyi temsil ediyor acaba sürümün nedir

Baarraann

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
kardeşim bana sen bize alttan alttan herobrineyi anlatmaya çalışıyosun gibi geldi ama ne diyim işte dediğin şeyler herobrineyi temsil ediyor acaba sürümün nedir
1.3.1 kullanıyorum herobrinenin sesinin olduğunu sanmıyorum bakın o seslerin hangi dosyada olduğunuda yazdım

Manyakwolf

հεгօաօlբ
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
kardeşim neyi andıran bi ses olduğunu sölersen sana yardımcı olabilirim belki çığlık sesine benziyor demişsin biraz daha açarmısın acaba

Baarraann

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
kardeşim neyi andıran bi ses olduğunu sölersen sana yardımcı olabilirim belki çığlık sesine benziyor demişsin biraz daha açarmısın acaba
Sesi herhangi birşeye benzetemiyorum garip bir ses bak bu dosyanın içindeki sesler .minecraft/resources/newsound/ambient/cave