Oyunla İlgili Bazı Sıkıntılarım Var.

silwerbeng

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar 1.2.5 i yükledim rardan çıkarıp klösöre attım o klosörüde alıp program filese attım şimdi içine girip minecraft yazılı ikona çift tıklıyom açılan yere minecraft sitesindeki şifremi ve ID mi giriyom not premium user diyor play oflineye tıklıyom ekran olduğu gibi kararıyo ve öyle kalıyo minecraft sp adlı ikona tıklayıncada eror un sesi geliyo ve açılmıyo yardım edermisiniz 1gb rem im var windows xp 32 bit

CriminaLz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar 1.2.5 i yükledim rardan çıkarıp klösöre attım o klosörüde alıp program filese attım şimdi içine girip minecraft yazılı ikona çift tıklıyom açılan yere minecraft sitesindeki şifremi ve ID mi giriyom not premium user diyor play oflineye tıklıyom ekran olduğu gibi kararıyo ve öyle kalıyo minecraft sp adlı ikona tıklayıncada eror un sesi geliyo ve açılmıyo yardım edermisiniz 1gb rem im var windows xp 32 bit

2-3 Kez tıklamayı deneyin.

silwerbeng

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
2-3 Kez tıklamayı deneyin.
dediğin gibi yaptım rar dan direk program files e attım minecraftsp ye tıkladım bu sefer açıldı force updateye tik koyarak silwerbeng ismimi girgin ve enterladım updating minecraft başlığı altında yeşil bar doldu dolarkn üstteki yazılar üst üste bindi ama sonunda gene kara kaldı ekran indirdiğim 1.0.0 yada 1.0.1, 1.8.5 hepsinde siyah ekran çıkıyo ve öylece kalıyor :(

silwerbeng

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
sistem gereksinimlerinde minimumda openGL 1.4 gerekiyormuş diye okudum bende directx var open glmi lazım illa indiremmi napam? bende varmı onu bile bilmiyom java son sürümdeyim Radeon x1550 ekran kartım var 1024mb problem nedir anlamadımki bişeyi yanlışmı yapıyom?? yardım edin lütfen