Paladin History Builder Alımları

KillboyS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Paladin History Builder Alımları
Merhaba arkadaşlar, ben Emre(NemesisTiger),Arkadaşım Karahan (@Schaffer79) ile bir MMORPG sunucu açmaya karar verdik. Sunucumuz belirttiğim gibi MMORPG olacak ve bir kaç sezon yapmaya düşünüyoruz, ilk sezonumuz Rise of Undead's olacak daha fazlasını burada belirtmeyeceğim sonuçta sadece builder gerek, sunucu açılınca görüşmek üzere bize katılmak için aşağıda ki başvuru formunu doldurup konu altına yorum olarak yollayın!

Başvuru Formu:

Ad - Soyad:

Son düzenleme:

MineBerkPOLAT

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad - Soyad: Berk Polat
Build Deneyimleri (Varsa Resim İle):Bir Restorant yaptım Pixel artta baya iyimdir bide Plaj yapmıştım Tatil Köyü + Plaj buyrun resimler:

Buyrun Pixel Artlarım:

Yetkili Olmak istemenizin sebebi ?: Minecraftı oynamaktan zevk alıyorum 4 yıllık deneyimim var gerçi... Ama hala beni sıkmadı.WG WE Essentials Neredeyse bütün pluginlerin komutlarını bilirim Ve Builderlik geçmişim iyidir 2 Serverde builderlik yaptım 5 Serverde Pluginerlık ve 4 Serverde 1 Kuruculuk 3de adminlik yaptım. 3 Adminliğede Pluginerlıktan yükseldim.Pluginleri Bilmek Builderlik için en önemli olan şeylerdendir...Ve pixel art gibi şeyleri öğrenmem Yapacağım yapılara çeşitlilik katacaktır.

KillboyS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
@MineBerkPOLAT onaylandı.

Skype özelden yollandı.
[DOUBLEPOST=1407773825,1407773495][/DOUBLEPOST]@MineBerkPOLAT Skypeden küfür ettiği için atıldı.Bize ciddi adamlar lazım.

MineBerkPOLAT

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Beyler Siz Ciddi Adamsanız zaten Bu serveri tercih etmezseniz + Siz küfretmeseydiniz bende etmezdim seviyesiz server olarak Paladin [History]'ye Geçceksiniz.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Beyler Siz Ciddi Adamsanız zaten Bu serveri tercih etmezseniz + Siz küfretmeseydiniz bende etmezdim seviyesiz server olarak Paladin [History]'ye Geçceksiniz.
Biz küfür mü ettik? SS Atıp koyabilir misiniz, her hangi bir küfür ettiğimi hatırlamıyorum.

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Mikrofondan küfrediyordunuz... O Schaffer79 denen abi...
Haklısın Emre Aksoy denen şahıs banada küfür etmişti skypeden. Karahan Allah'ını seversen 2-3 kuruşun var mmorpg mi açacaksın. Güldürme beni seçtiğiniz adamın yapıtları zaten ... gibi konuşturma beni.

KillboyS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
@AxcelaD Schaffer seni karalisteye almış 2-3 kuruşluk iş değil sizin 200-300 TL bi arada göremediğiniz için sorun yok :)

Yorumu sil konuyu terket yoksa rapor edicem hemde ceza alıcaksın küçük :)

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
@AxcelaD Schaffer seni karalisteye almış 2-3 kuruşluk iş değil sizin 200-300 TL bi arada göremediğiniz için sorun yok :)

Yorumu sil konuyu terket yoksa rapor edicem hemde ceza alıcaksın küçük :)
Ceza felan almam yorumumda kuralları çiğneyen hiçbir madde yok, eğer ki gerçekten paran olsaydı forumdan dandik builderler dilenmez Ronin BT veya Arboris BT ile anlaşırdın. Neyse Karahan'a selamlarımı söyle site designini değiştirip satmak üzereyim. :)

KillboyS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Buradan builder aramamızın sebebi sunucumuzda builder yapması değil map hazır :) kaybol şimdi.

KillboyS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Daha sonra ekleyeceğimiz yenilikler için canım :) hadi kaybol daha gitmedin mi abi.

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Adamı kabul etmeniz hataydı.MMORPG bir sunucu için o yapılar çok düşük

KillboyS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Önümüze gelen herkesi alıyoruz zaten pek bir beklentimiz yok, daha sonra yapacağımız işler en fazla bir çadır falan olur heralde.