ParlayanKarpuz.nitrado.net |1.7.2|BOSS|LAPİS|HAMMADDE|ARSALARDA FLY|PVP|0 BUG| NİTRADO KALİTESİ|

Server Nasıl ?

• Kullanılan toplam oy
    9

kaanfb69

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Parlayan Karpuz Resmi Faction Server'i açıldı. Haydi Sende Gel. 1.7.2 Boss Sistemi , Lapis,Hammadde,Arsalarda Fly,PVP,0 BUG, Nitrado Kalitesi ve daha birçok şey, daha fazlası için seni ParlayanKarpuz.nitrado.net 'de bekliyoruz. Sadece Rehber ve Reklamcı Alımı Vardır.
İletişim:cenkeraydin,kaanakay69,selim.hd54

VIP FİYATLARI:İndirimdedir. VIP 5 TL(10 TL YERİNE) MEGAVIP 10 TL(15 TL YERİNE) ULTRAVİP 15 TL (25 TL YERİNE) Steamda eşya'ya oyuna,csgo itemine, mobil ödeme ve diğer ödemeler hepsi vardır.

Server Tanıtımımız:

Son düzenleme:

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
Sponsor
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Konunun ilk başına lap diye vip fiyatlarını yapıştırmanızdan belli,VIP satmak için açılmış klasik faction sunucu.

ThreeDc

Taş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Sunucu videonuzu izledim, ve sadece güldüm. Arkadaşlar bir sunucu açıyorsanız sunucunuzu tamamlayıp açın, burda sizin mimarinize veya başka birşeyinize değinmeyeceğim. Sadece daha acemisiniz bu konularda :). Sunucunuzu ilk önce tamamlayıp ondan sonra açmanızı tavsiye ederim ayrıca kendi hesaplarınızla "güzel" şeklinde mesajlar yazmayın lütfen insanlar zaten beğenirse kendi yorumlarını yapar sunucunun daha çook gelişmesi lazım.

kaanfb69

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucu videonuzu izledim, ve sadece güldüm. Arkadaşlar bir sunucu açıyorsanız sunucunuzu tamamlayıp açın, burda sizin mimarinize veya başka birşeyinize değinmeyeceğim. Sadece daha acemisiniz bu konularda :). Sunucunuzu ilk önce tamamlayıp ondan sonra açmanızı tavsiye ederim ayrıca kendi hesaplarınızla "güzel" şeklinde mesajlar yazmayın lütfen insanlar zaten beğenirse kendi yorumlarını yapar sunucunun daha çook gelişmesi lazım.
Kardeş Öncelikle Biz konu açamıyorduk eski konuyu düzenledik ondan öyle bir şey yaptık.[DOUBLEPOST=1436299721,1436299642][/DOUBLEPOST]
Konunun ilk başına lap diye vip fiyatlarını yapıştırmanızdan belli,VIP satmak için açılmış klasik faction sunucu.
Vip Fiyatlarını yazmak suç mu?