TrackTerzi
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Selamlar Payday 2 Oyuncuları!Bugün sizlere oyunda *nasıl susturucu takarız* diye soru soran arkadaşların çözümü için bir rehber sunucağım.
Eleştirilerinizi saklamayın yanlışlarımı yüzüme söyleyin.Evet şimdi başlayalım.
Silah kısımları ve özellikleri
Şimdi ise beraber silah hazırlayalım.
Bir tabanca/silah seçtiniz ve menüsünü açtınız [ Silahı aldıktan sonra çift tıklayarak açıyorsunuz/Bu bilgiyi bilmiyorsanız lütfen 2 ve üstü kafatası olan odalara giriş yapmayın]
Neyse şimdi menüyü açtık ilk karşımıza skin menüsü çıkıcak.
Skin kuşanalım.
Merminin çıktığı kısmın eklentilerine geçelim.
Sessiz bir susturucu kuşanalım.
Şimdi ise görüntüsü olmayan boostlara geçelim.
Şimdi ise lazer/ışık takçağımız bölüme geçelim.[Lazer rengi sadece yeşildir değiştiremezsiniz]
GRIP kısmına geçelim.Çeviremedim ve grip'in anlamını bilmiyorum.Bilen varsa yazabilir mi ?
Şarjör ekliceğimiz kısma geçelim.
Dürbün kısmına geçelim.
Dürbünler dijital ise renkleri değiştirilebilir.
Son olarak.Gördüğünüz kısım ile alakalı.
Bu kısımları anlattım.Silahımız artık hazır iyi soygunlar
.
Her ne kadar konu açmak konusunda acemi olsam da beni eleştirin.Yüzüme söyleyin.Yanlışlarımı düzeltin insanım hata yaparım.Bir de beğendiyseniz / işinize yaradıysa yorum atın. Mümkünse beğenin
.
Keyifli oyunlar

Eleştirilerinizi saklamayın yanlışlarımı yüzüme söyleyin.Evet şimdi başlayalım.
Silah kısımları ve özellikleri
Şimdi ise beraber silah hazırlayalım.
Bir tabanca/silah seçtiniz ve menüsünü açtınız [ Silahı aldıktan sonra çift tıklayarak açıyorsunuz/Bu bilgiyi bilmiyorsanız lütfen 2 ve üstü kafatası olan odalara giriş yapmayın]
Neyse şimdi menüyü açtık ilk karşımıza skin menüsü çıkıcak.
Skin kuşanalım.
Merminin çıktığı kısmın eklentilerine geçelim.
Sessiz bir susturucu kuşanalım.
Şimdi ise görüntüsü olmayan boostlara geçelim.
Şimdi ise lazer/ışık takçağımız bölüme geçelim.[Lazer rengi sadece yeşildir değiştiremezsiniz]
GRIP kısmına geçelim.Çeviremedim ve grip'in anlamını bilmiyorum.Bilen varsa yazabilir mi ?
Şarjör ekliceğimiz kısma geçelim.
Dürbün kısmına geçelim.
Dürbünler dijital ise renkleri değiştirilebilir.
Son olarak.Gördüğünüz kısım ile alakalı.
Bu kısımları anlattım.Silahımız artık hazır iyi soygunlar
Her ne kadar konu açmak konusunda acemi olsam da beni eleştirin.Yüzüme söyleyin.Yanlışlarımı düzeltin insanım hata yaparım.Bir de beğendiyseniz / işinize yaradıysa yorum atın. Mümkünse beğenin
Keyifli oyunlar
Son düzenleme: