ekinn11
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
hoş durmuyor pekMapler dediğiniz bir kaç tane sayılı map var zaten neyi güzel gelmedi efendim ?
hoş durmuyor pekMapler dediğiniz bir kaç tane sayılı map var zaten neyi güzel gelmedi efendim ?
1.12 sürümünü tercih etmememin asıl sebeplerden bir tanesi oto jump olması. Oto jump açık iken yanlışlıkla zıplayabiliyor, parkur yaparken düşebiliyorsunuz. Bu yüzdende oto jump'ı kapamakla uğraşacaksınız. Onun haricinde dediğiniz gibi yeni sürümlerin özellikleri daha iyi.İlk başta 1.8 olacaktı fakat elitra ve yanında gelen birçok özellik gözümüzü boyadığı için 1.12 açmaya karar verdik emin olun 1.12 1.8 sürümüne göre çok iyi denemenizi tavsiye ederim
yorum yapmak için yorum yapmazsanız sevinirim iyi forumlar dilerimhoş durmuyor pek
Ayarlardan 1 kere kapatınca bir daha açılmıyor sizin kararınız1.12 sürümünü tercih etmememin asıl sebeplerden bir tanesi oto jump olması. Oto jump açık iken yanlışlıkla zıplayabiliyor, parkur yaparken düşebiliyorsunuz. Bu yüzdende oto jump'ı kapamakla uğraşacaksınız. Onun haricinde dediğiniz gibi yeni sürümlerin özellikleri daha iyi.
Sunucumuzda tp tuzağı kesinlikle yasaktır, ve elbette yapanların cezası kesiliyor..Server nasıl beyler. Diğer survival sunuculardaki gibi raidleyenlere ve tp tuzağı kuranlara admin yaptırım uyguluyomu ?
yorum yapmak için yorum yapmadımyorum yapmak için yorum yapmazsanız sevinirim iyi forumlar dilerim