PayPal'a Çözüm Varmı?

Batu44

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Merhaba arkadaşlar, bildiğiniz üzere spigot plugin yapımcıları paypal kullanıyor.Türkiyede Paypal kapatıldığı için plugin alamıyoruz...PayPal'a çözüm yolu olan varsa yoruma paylaşırmı lütfen.Yurt dışı hesabı açtık olmadı ininal kart ekleuemiyoruz.Lütfen bilen varsa yazsın iyi günler dilerim...

eglishfast

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben yurt dışı hesap açtım onu kullanıyordum ama ben banka kartı eklemiştim

Sezy

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bu yaza kadar açılacağı düşüncesindeyim ama olur mu bilemem.

OGUZHANPW

Onlar ABC'yi öğrettiler ama DEF'yi biz öğrendik.
En iyi cevaplar
0
Bak, üzerime yasal bir sorumluluk almak istemem ama bu okuduğun yazıyı uygularsan tüm sorumluluk senin üzerindedir.

Yöncü'ye üye ol. Kredi yükle. Daha sonra büyük menüde kredi çek butonu var. Ordan yurt dışı hesabına kredi yükleyebilirsin.

Hiç denemedim. Bilmiyorum olurmu. Destek açıp sorabilirsin.

YusufDC

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Yöncüden Para Yukleyebilirsiniz Hesaba Yurt Disi Denedim Oluyor Ama Yasal İslemler Olabilir Onu Goze Alarak Yaparsaniz Sizin İcin Faydali Olur İyi Aksamlar!

OGUZHANPW

Onlar ABC'yi öğrettiler ama DEF'yi biz öğrendik.
En iyi cevaplar
0
Yöncüden Para Yukleyebilirsiniz Hesaba Yurt Disi Denedim Oluyor Ama Yasal İslemler Olabilir Onu Goze Alarak Yaparsaniz Sizin İcin Faydali Olur İyi Aksamlar!
Ben denememiştim. Ama tek seferlik denenebilir. Yöncüyle konuşmak gerekir. Kullanım sözleşmesini falan okuman lazım.

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
PayPal şu anlık resmi bir açıklama yapmadığını belirtiyor. İhtimaller ve ayrıntılar ise şurada;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

O yüzden hala alternatiflerden yüz çevirmemek gerek.