pc im minecraft kaldırırmı

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Hım ısınma mı pardon.. Ben fps anladım ilkin ama yine de Full-screen dene bide vSync aç. Optifine yükle. Lazy chunk loading aç. (bende Full-screen yapınca fps artıyor da. O yüzden dedim üstündeki yük azalır.)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Hayır, oyunum kasmıyor ki. Sadece ısınıyor. 100 fps+ alıyorum.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Hayır, oyunum kasmıyor ki. Sadece ısınıyor. 100 fps+ alıyorum.
Tamam işte ne diyorum optifine ile daha verimli olur. Optimizasyon artar vSync ile gereksiz yere yük bindirmezsin. Lazy chunk loading ile de chunk lar yavaş yavaş yüklenir böylece daha az yük biner.

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Işlemcinin ghzsi ile alakalı değil 1.60 ghz işlemcide çalışıyordu Minecraft.

Eski yorumlara bakarsan demişler ki Ghz ile alakası var. O da 2.40 ile sorun olur mu demiş. Ben de dalga geçtim biraz, sorun olmaz dedim.
O kadarını biliyorum yani *-*

kano44

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
herkeze çok teşşekür ediyorum artık 50 60 fps rahat oynanıyor optifine game booster ccleaner advanced system care 8 ve driver booster ile güzelce bi boosting yaptım yani kendi sorunumu kendim çözdüm[DOUBLEPOST=1428834782,1428830180][/DOUBLEPOST]şaka yaptımm 30 fps bile göremiyorum yardım edin noolur :emin:

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Ne güzel sallıyorsunuz pixel grafikleri ekran kartında çok az bellek depolar 10 gb ekran kartın olsun fps farkı yaşamazsın mayıngıraft ekran kartına o kadar önem vermiyor malesef işlemci daha önemli :(
Hmm benim testlerimde öyle olmadı malesefki
GT 420 ile aldığım fps 70 iken
GTX 780 ti ile aldığım fps 900-2400 arası değişiyordu.
Ve bütün sistem aynı idi. Tabi ekran kartı biri küçük biri bayağı büyük olduğundan belki soğutma bakımından biraz değişiklikler olmuş olabilir. Ancak gördüğüm en sıcak değer 42 falan oluyor.