Pc min ne kadar ömrü kaldı ?

rik110

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Merhaba.Bugün sizlere bir soru soracağım.Pcmin ne kadar ömrü kaldı.Pcmi aldığım tarih 2012 ağustosun 29 u saat 10:32.Geçen ay batarya patladı.Mc oynarken optifine + fbs artırma modu = 6 fbs.Ara sırada mousu algılamıyor pc.Vede esc tuşu bozuldu + bikaç tuş ara sıra basmıyor.Boş yer çok var ama aşırı donuyo pc ve fanıda fazla ısınıyo.
Sizce ne kadar ömrü kalmış?

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Düzenli olarak bilgisayarın bakımı yapılmıyorsa normaldir

Themis

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İyi bakılan bilgisayarların ortalama ömrü 12-13 yil arasıdır ancak sizin bilgisayar daha 4 yilda bukadar olmuşsa gerekli bakım ve optimizeleri yapılmamış ve hor kullanılmış diye düşünüyorum fanı fazla ısınıyor cünkü tozlanmışdır hiç içini açıp temizledinizmi yada temizlettinizmi ? lütfen bakımları yapın bilgisayarıda tamir ettirebilirseniz ve düzenli bir şekilde haftalik aylik ve yillik bakımlarını yaparsanız o bilgisayar çok yaşar :)

DöşüKıllı

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
2006'dan beri aynı bilgisayarı kullanıyorum en ufak parça değişimi yapılmadı. Minecraftı optifine kullanmadan 40-50 fps ile oynuyorum. Senin bilgisayarda bir iş var.

ForcEmir

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
En son 2006 da almıştım, 10 yıldır kullanıyorum hiç bi sorun yok optifineli +60 fps oynuyorum (BAKIM ÖNEMLİDİR) en az 2 ayda bir kasanın içindeki tozları temizliyorum.

rik110

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
evt en son 2014 te temizledim

PC ASUS WİN 10 LAPTOP

FreshLemon

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
istersen 20 yıl geçsin alalı sistemi güncellediğin zaman ve bakımını yaptığın zaman bilgisayarın ömrü 40 yıl bile olur merak etme :D

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
2008'den beri, tertemiz. Minecraft 100-120 Fps.
2 Gb Ram var fakat Minimum sistem gereksinimi 4 Gb ram olan oyunları oynayabiliyorum.

Kasayı hiç temizlemiyorum. Çünkü kasam yok. Bilgisayarım, Bilgisayar masasının altında masanın şekline göre düzenlenmiş durumda.

rik110

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
2 Gb Ram var fakat Minimum sistem gereksinimi 4 Gb ram olan oyunları oynayabiliyorum.

Kasayı hiç temizlemiyorum. Çünkü kasam yok. Bilgisayarım, Bilgisayar masasının altında masanın şekline göre düzenlenmiş durumda.
İşlemcimin fiyatı 7tl imiş
Ram 4 GB 3.98GB kullanılabilir alan
64 bit işletim sistemi javam 32 bit :?

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fanları iyice bir temizle aradaki farkı anlıcan bknz ; ben

FreshLemon

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0

Benim geyming teybıl senin bilgisayarını döver bi kee tmmm mı :tehdit:

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Allah izin verirse 100 yıldan daha fazla.
bkz. demirin doğada çözünme süresi*