Pc Özelliklerim İyi mi?

XBardakciX

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İşletim Sistemi AdıMicrosoft Windows 7 Ultimate
Sürüm6.1.7601 Service Pack 1 Derleme 7601
Diğer İşletim Sistemi AçıklamasıKullanılamıyor
İşletim Sistemi ÜreticisiMicrosoft Corporation
Sistem AdıPC
Sistem ÜreticisiGigabyte Technology Co., Ltd.
Sistem ModeliG31M-ES2L
Sistem TürüX86-based PC
İşlemciIntel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.00GHz, 2000 Mhz, 2 Çekirdek, 2 Mantıksal İşlemci
BIOS Sürümü/TarihiAward Software International, Inc. F8, 05.02.2009
SMBIOS Sürümü2.4
Windows DiziniC:\Windows
Sistem DiziniC:\Windows\system32
Önyükleme Aygıtı\Device\HarddiskVolume1
Yerel AyarTürkiye
Donanım Soyutlama KatmanıSürüm = "6.1.7601.17514"
Kullanıcı AdıPc\Bilgisayar
Saat DilimiGTB Yaz Saati
Yüklü Fiziksel Bellek (RAM)2,00 GB
Toplam Fiziksel Bellek2,00 GB
Kullanılabilir Fiziksel Bellek1,21 GB
Toplam Sanal Bellek4,00 GB
Kullanılabilir Sanal Bellek2,69 GB
Disk Belleği Dosyası Alanı2,00 GB
Disk Belleği DosyasıC:\pagefile.sys

sleepypixxel

Zombi Katili
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Minecraft açısından sıkıntın olmaz ama günümüz oyunları için bayağı bir yükseltme yapman gerekir. Kötü bi sistem demek istemem ama averaj iyi bi sistemle arasında büyük bi uçurum olduğu kesin.

XBardakciX

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Minecraft açısından sıkıntın olmaz ama günümüz oyunları için bayağı bir yükseltme yapman gerekir. Kötü bi sistem demek istemem ama averaj iyi bi sistemle arasında büyük bi uçurum olduğu kesin.
Önceden işletim sitemin WinXp idi . Harddisk, fan, power değiştirdiler . Mİnecraft, Metin2, Wolfteam, PointBlank gibi oyunları rahat oynuyordum. İşletim sitemini Win7 yapmışlar . hiçbir oyunu oynayamıyorum. Minecraft'ta bile kasıyor.

sleepypixxel

Zombi Katili
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
"Değiştirdiler" dediğin bir bilgisayarcıya bunu yapması için para verdiysen soyulmuşsun. Harddisk ve fan SSD takmadığı sürece (ki bi bilgisayarcıdan beklenmez) bilgisayarında hiçbi performans artışı yapmaz. Power'ı değiştirmiş ama zaten sisteminde fazla güç çekicek bi parça yok. Win7'ye geçmende ram tüketimini arttırmış. Dediğim gibi para verdiysen adam kazanmak için sisteminle oynamış.

XBardakciX

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
"Değiştirdiler" dediğin bir bilgisayarcıya bunu yapması için para verdiysen soyulmuşsun. Harddisk ve fan SSD takmadığı sürece (ki bi bilgisayarcıdan beklenmez) bilgisayarında hiçbi performans artışı yapmaz. Power'ı değiştirmiş ama zaten sisteminde fazla güç çekicek bi parça yok. Win7'ye geçmende ram tüketimini arttırmış. Dediğim gibi para verdiysen adam kazanmak için sisteminle oynamış.
Evet para verdim ama pc kendi kendine kapanıyordu. Açılırken hata veriyordu.

XBardakciX

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Performans artışı için değil sorunların gitmesi için değiştirdi.

sleepypixxel

Zombi Katili
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Emin ol bilgisayarının sürekli kapanması yazılımsalda olabilirdi. Donanımsal bir sorun olmuş olsa bile değiştirdiği parçalarda hiçbi mantık yok. Isındığını düşündüyse neden yeni bi hdd veriyo? PSU yetersiz kalıyor dediyse neden fanı değiştiriyo? İşini bilmeyen vatandaştan para yiyerek çalışıyo bu tür yerlerin %90'ı..