Alakası olacağını zannetmiyorum.
- Tüm essentials pluginlerini sil (Yedeklerini al) tekrar (sürümüne göre) yükle
- Groupmanager'de default grup neyse (yani oyuncu) bütün yetkileri oyuncuya ver ve admin gibi diğer yetkililerede
inheritance yerindeki inheritance: [] bu köşeli parantezleri kaldırıp alt satırdan - oyuncu koy (yada default grup herneyse)
- Komutların skriptlere bağlı olabilir kontrol et. Eğer sorun devam ederse tekrardan buraya yaz yardımcı olmaya çalışayım.
- @ilkeroyun 'un dediğine gelirsek bir taraftan doğru kullanmadığın gereksiz pluginleri sil skript'te daha küçük ve kendine özel yapabilirsin. İyi Forumlar. Not: Bu yazıyı yazarken çok emek harcanmıştır. tabii ki şahaydı harcamadım sadece ellerimi yordum Not2: Huzuniye for (Lütfen hile kullanmayın pls.)
bu yazıyı yazıp ellerini yordugun için teşekkür ederim dediklerini deneyeceğim
huzini candır kurucu bile kullanıyosa oyuncu niye kullanmasın sonra
kendime admin kurucu grubu verip opumu alıyorum fakat yine kullanamıyorum essentialsı groupmanageri sildim sıfırdan b paketten yükledim yine olmuyor hangi essentials gm kullanırsam kulanıyım sorun büyük ihtimal factions gibi disable commands diye bkısım vardı orda tpa home gibi komutlar vardı bi onları deneyecem inşallah yapabilirsem
gravitygun plugini yükleyersen bidaha silemezsin
aslında bu bi moddu /gravitygun yazınca eline silah geliyor blokları uçurup istedin yere fırlatıyosun tavugu alıp uçurabiliyosun manyetik mıknatıs gibi bir şey oyuncuları falan kontrol ediyorum uçuryorum
icontrolu bunlar -/icu control oyuncu yazınca yazdıgım oyuncuya dönüşüyorum chata yazı yazmak olsun featherboarddaki tabloda lsun heryerde o oyuncu olarak gözüküyrum komt kullanıp mesaj atabiliyorum yani oyuncunun hesabına girmiş gibi oluyosun
bu 2 plugin troll için ideal