permission sorunu acil bakarmısınız

MahquM

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar serverimde essentials.tpa essentials.home gibi permleri vermeme rağmen komutları kullanamıyorlar attıgım fotoğrafdaki yazı geliyor kesinlikle essentialsdan kaynaklı degil çünkü essentialsın yetki yok mesajı başka ve tpaccept feed fly de sıkıntı yok bi tpa home gibi komutlarda var nedenini anlayamadım bu gelen mesajın resmi http://resim.hosting/QUSJ5cQ/image.png
pluginlerim http://resim.hosting/7mNyOOo/image.png

ilkeroyun

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ruh hali
oldukça gereksiz pl var onları silersen düzelebilir.Bildiğin plleri ayıkla sırayla bilmediklerini sil bence :D

MahquM

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
  • gereksiz plleri sayarmısın :) hepsini biliyorum ve kullanıyorum silmeye kıyamadıklarım var

ilkeroyun

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ruh hali
Gravitygun ? icontrolu ?

BerkantEserTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
oldukça gereksiz pl var onları silersen düzelebilir.Bildiğin plleri ayıkla sırayla bilmediklerini sil bence :D
Alakası olacağını zannetmiyorum.
  1. Tüm essentials pluginlerini sil (Yedeklerini al) tekrar (sürümüne göre) yükle
  2. Groupmanager'de default grup neyse (yani oyuncu) bütün yetkileri oyuncuya ver ve admin gibi diğer yetkililerede
    inheritance yerindeki inheritance: [] bu köşeli parantezleri kaldırıp alt satırdan - oyuncu koy (yada default grup herneyse)
  3. Komutların skriptlere bağlı olabilir kontrol et. Eğer sorun devam ederse tekrardan buraya yaz yardımcı olmaya çalışayım.
  4. @ilkeroyun 'un dediğine gelirsek bir taraftan doğru kullanmadığın gereksiz pluginleri sil skript'te daha küçük ve kendine özel yapabilirsin. İyi Forumlar. Not: Bu yazıyı yazarken çok emek harcanmıştır. tabii ki şahaydı harcamadım sadece ellerimi yordum :D Not2: Huzuniye for :) (Lütfen hile kullanmayın pls.)

MahquM

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Alakası olacağını zannetmiyorum.
  1. Tüm essentials pluginlerini sil (Yedeklerini al) tekrar (sürümüne göre) yükle
  2. Groupmanager'de default grup neyse (yani oyuncu) bütün yetkileri oyuncuya ver ve admin gibi diğer yetkililerede
    inheritance yerindeki inheritance: [] bu köşeli parantezleri kaldırıp alt satırdan - oyuncu koy (yada default grup herneyse)
  3. Komutların skriptlere bağlı olabilir kontrol et. Eğer sorun devam ederse tekrardan buraya yaz yardımcı olmaya çalışayım.
  4. @ilkeroyun 'un dediğine gelirsek bir taraftan doğru kullanmadığın gereksiz pluginleri sil skript'te daha küçük ve kendine özel yapabilirsin. İyi Forumlar. Not: Bu yazıyı yazarken çok emek harcanmıştır. tabii ki şahaydı harcamadım sadece ellerimi yordum :D Not2: Huzuniye for :) (Lütfen hile kullanmayın pls.)
bu yazıyı yazıp ellerini yordugun için teşekkür ederim dediklerini deneyeceğim

huzini candır kurucu bile kullanıyosa oyuncu niye kullanmasın sonra :D kendime admin kurucu grubu verip opumu alıyorum fakat yine kullanamıyorum essentialsı groupmanageri sildim sıfırdan b paketten yükledim yine olmuyor hangi essentials gm kullanırsam kulanıyım sorun büyük ihtimal factions gibi disable commands diye bkısım vardı orda tpa home gibi komutlar vardı bi onları deneyecem inşallah yapabilirsem

gravitygun plugini yükleyersen bidaha silemezsin :D aslında bu bi moddu /gravitygun yazınca eline silah geliyor blokları uçurup istedin yere fırlatıyosun tavugu alıp uçurabiliyosun manyetik mıknatıs gibi bir şey oyuncuları falan kontrol ediyorum uçuryorum

icontrolu bunlar -/icu control oyuncu yazınca yazdıgım oyuncuya dönüşüyorum chata yazı yazmak olsun featherboarddaki tabloda lsun heryerde o oyuncu olarak gözüküyrum komt kullanıp mesaj atabiliyorum yani oyuncunun hesabına girmiş gibi oluyosun

bu 2 plugin troll için ideal

MahquM

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
sunucudan para kazanma gibi bi amacımız yok hem eğlenmek hemde eğlendirmek için çabalıyoruz ne yapalım yazmış oldugum skriptle kendime ego verip egolu egolumu davranayım sorulan soruya veya birisi yazdıgında anında cevap vermek varken sanki iş yapıyomuş gibi dakikalar sonramı yazayım hepimiz insanız dogrusu 2 kuruş para verip açtıgımız sunucuda kurucu diyerek ayırt edilmemelıiyiz oyuncularımız bizi böyle seviyor :)

command /egover <player>:
set {ego::%player%} to %arg %1
send "tebrikler %arg %1 ego kazandınız"

on quit
delete {ego::%player%}

oyundan çıkınca egoyu silelimde hiç olmassa fazla şişmez egomuz D:

ayrıca bu konu troll hakkında degil kusura bakmada ben sadece pluginlerin işlevlerini anlattım

- İyi Forumlar

Son düzenleme:

ilkeroyun

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ruh hali
Bentroll hakkında demedim sadece sunucuda troll plugini ne alaka oyuncuları rahatsız etmek onları mutlumu ediyor ne tuhaflar şu oyuncular :D

G3tR3ktM3rt

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Sol üstteki huzuni detayını bir tek benmi fark ettim.

MahquM

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
adamların adasına gittigimde kurucu adama geldiiii yazıp seviniyolardı :D

da konuyu fazla uzatıp ceza yememizi istemem

Konu Güncel

Sol üstteki huzuni detayını bir tek benmi fark ettim.
huzini candır kurucu bile kullanıyosa oyuncu niye kullanmasın sonra

diye belirtmişim post kasmayalım lütfen :(

G3tR3ktM3rt

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
işte sorun da bu sonra '' Serverimde hack kullanıyorlar anti - hack önerisi olan varsa söylesin '' diye konu açmayın burda saçma saçma işler. Savunmaya bakarmısın ya
huzini candır kurucu bile kullanıyosa oyuncu niye kullanmasın sonra
diye belirtmişim post kasmayalım lütfen :(

MahquM

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ben bu forumda hiçbi zaman hack korumasıyla ilgili konu açmadım serverimde oyunculardan daha çok ihtiyaç oluyor huziniye mesela bi vip oyuncu diyor spawnerime şu oldu bu oldu mejburen adadaki sandıkları bug yapanları tespit edebilmem için gerekiyor

mantıklı yorumun için teşekkür ederim

- İyi Forumlar

seni rahatlatıcaksa :)

arkadaşlar yardım eden etmeyen herkese teşekkür ederim sorun çok basit bişeydi nası düşünemedim diye kendimden utanıyorum

- İyi Forumlar konu kilit lütfen