Permissions Ayarları.

scape06

Marangoz
En iyi cevaplar
0
BUNLARIN HEPSİ OYUNCUYKEN OLUYOR:(5 hariç)

1)Ben server kurdum ama mesela kazıalanı yazıyolar ama hiçbişey kazamıyolar permıssıons yok.

2)Bi bölgeden sonra pvp açmak istiyorum onu nasıl yapıcam söylerseniz çok iyi olur teşekkürler.

3) oyuncular yazı yazamıyo sadece admin ve kurucu yazı yazabiliyo nedendir acaba?.

4)Oyuncular yerden bir şey alamıyolar yardım edersenız tesekkurler :)

5)Son olarak arsalar diye multiverse-core dan bi dünya oluşturdum o dünya ile balta ile seçip //set 5:2 yapıyorum 100 blok yapıldı diyor ama gelmiyor o dünyaya nasıl yapıcam yardımcı olurmusunuz

6)kendi arsamda bir şey kıramıyorum oyuncuyken kapıyı açamıyorum kendi arsamın :S
7) oyuncuyken ekranın altında olan envanterden itemler yokoluyor.(e'ye basınca açılan yere gidiyor)

1 tanesine bile yardımcı olursanız çok mutlu olurum.Server açtım mapleri ayarladım kazialani,
event alani, arsalar, lobi, market vb. şeyler ama kazialaninda kazamıyolar hiçbişey. yerden item alamıyolar.Bunları ayarlarsam çok iyi olucak teşekkürler.

sleepypixxel

Zombi Katili
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Permissions'da default olarak Admin dışında kimsenin kazı yapamayıp item alamaması (1 ve 4) normal. Bunu plugin ayarlarından değiştirmen gerekiyo. Anladığım kadarıyla pluginleri Türkçe çevirisi yapılmış şekilde bir yerden almışsın o yüzden şu şu kelimeyi bulup TRUE FALSE yap diyemiycem. Aldığın kişiyle iletişime geçmeni öneririm.

2 içinse WorldGuard ile region'lar atayıp istediğinde PvP'yi kapatıp istediğinde açabilirsin.

scape06

Marangoz
En iyi cevaplar
0
1ve4 ü group managerden mi değiştiricem? saolun cevaplar için
bide 1 ve 4 hakkında kazı yapmanın ve item almanın komutlarını biliyomusunuz ben ekliyim default grubuna ?
bide oyuncular yazı yazamıyolar :S
2'de seçiyorum pvp açacağım yeri balta ile /region flag lapis pvp allow yazıyorum oldu diyo ama açılmıyo
5'e cevap vermemışsiniz çok saolun yinede
mesela envanterde 9 tane boşluk varya aşagıda item yerleri orda 1 de diyelim ki kılıç var 1 e basıyorum kılıcı seçmek için ama kılıç yukarı gidiyo yukarı derken e ye basınca açılan envantere gidiyo :S
-kendi arsamda bir şey kıramıyorum oyuncuyken kapıyı açamıyorum kendi arsamın :S

Sasuke Uchiha

Marangoz
En iyi cevaplar
0
öncelikle sana anlatayım expand vert yapmadan girisleri wg liyeceksin fakat kazıalanlarını wg le miyeceksin sadece duvarlar çıkış yerleri ve warp bölgesi olacak

2. ise bir yere wg atarsın sonra ./region flag wgattıgınyer pvp deny yaparsın bu sınırlardan sonra pvp açılır

3. ise permissionlardan ayarlayacaksın onda pek bilgim yok

4. ise bir permission ayarıdır hem atamazsın hem alamazsın bunu ayarlaman gerek

5. ise sen o itemin ingilizcesini denedinmi mesela //set wood gibi ve o logların bi tane sayısı var

6. ise öncelikle arsanda //expand vert yapman lazım sonra /region define arsaismi adın olacak şekilde sonra ise /region setparent arsaismi ile yapacaksın

7. ise bir plugin arızasıdır dikkatli olunuz

yardımcı olduysam ne mutlu bana

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
1. için: GroupManager/worlds/world/groups.yml den defult un altındaki build: i true yap.
2. için: Cevap verilmiş
3. için: essentials.chat permini default grubuna ekleyin. /mangaddp default essentials.chat (Eğer özellikle essentials den farklı bir chat plugini varsa onun perm leri gerekir.)
4. için: 1 e bakın :D
5. için: ? multiverse-core hiç kullanmadım üzgünüm.
6. için: yine 1 e bakıın. (ve eğer bir paketten plugin kullanıyorsan groupmanager permleini kontrol et özellikle essentilas permlerini)
Kazı-alanu için: Eğer duvarları bedrock tan ise dire wg leyip /rg flag alan build allow.
ama eğer duvar kırılabilir bir blocksa binayı ayrı hammaddeleri ayrı wg lemen gerekir.

scape06

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Tüm sorunlarım bi anda çözüldü sanırım modify-world diye permissionsex pluguni yüzündendi bu hatalar onu sildim bi an hersey duzeldi ama oyuncular simdi yazı yazamıyolar onuda burdan öğrendim EMEKLERİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER!

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Çok garip eğer bir plugin ile çakışmıyorsa çalışması gerekiyordu;
neyse siz o alanı wg lerken bir owner eklediniz mi mesela kendinizi oranın owner ı olarak eklediniz mi?
Kısaca o alnı wg lerken hangi komutu kullandınız? Taamını yazın.

scape06

Marangoz
En iyi cevaplar
0
arsayı bi oyuncu alıyo mesela direk owner olarak yazıyo not defterinde ama bir şey koyamiyolar :D