Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Permium Minecraft sahipleri buraya!Her tür alım var
[Yetki](,builder)
[Ad]:EMRE
[Soyad]valı
[Neden Serverda yetkili olmalısın?]:bilgilerimtam ve bir serverda yetkili olunca eğleniyorum ve iyi hizmet edicemi umuyorum
[Ne kadar bilgin var] bütün bilgielerim ful wg we
ama yarın pre hesap alıyorum[DOUBLEPOST=1419936209,1419795802][/DOUBLEPOST]premunyum hesap aldım
[Yetki]: Admin Veya Moderatör
[Ad]:Tibet
[Soyad]: Sancaklı
[Neden Serverda Yetkili Olmalısın]: Oyuncularla İyi Anlaşabileceğimi Düşünüyorum Ve Gereken Adeleti Düzende Tutabileceğime İnanıyorum
[Ne kadar Bilgin Var]: 4 Senedir Minecraft Oyuncusuyum Birçok Serverda Yetkilerim Oldu Şu anda Sahibi Olduğum Bir Sunucu Var Pluginlerle
Aram İyi Son Zamanlarda Skript Yazma Çalışmalarına Başladım
[Yetki] Builder
[Ad]: Murat Çağrı
[Soyad]: KALINSAZ
[Neden Serverda yetkili olmalısın?]: Uzun Zamandır Minecraft Oynuyorum Kendime Çok Güveniyorum Buildim İyi Geliştirmeyede Devam Ediyorum , İnsanlarla İyi Anlaşırım Bu İş İçin Oygun Oolduğumu Ddüşünüyorum
[Ne kadar bilgin var] 3,5 Senelik Multiplayer 4 Senelik SingerPlayer Oyuncusuyum
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.