Pes ettim bırakıyom konuyu kapatın lütfen :(

AZGINDELİ

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Nitrado daha dün üyeliğimi sildi serverimi batırdı Siz siz olun nitradodan sunucu almayın
Peki ya nerden sunucu alalım en fazla bilinen ve en güvenli :
AxiTRBilisim
Batihost

Son düzenleme:

WitchCraftMC

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
beğendim de konuyu daha fazla güncel tut bu arada sunucu güzel ama pl paketi üstünde biraz dur :)

MonsterMc

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
:D PL paketi bune la böle ama üstünde dursan düzeltirsin
ve hiç bişi kopya değil pl
paketi bile[DOUBLEPOST=1420014197,1420014165][/DOUBLEPOST]kızlara dayamak yasak mı :D iyide olmazsa olmaz o :D

AZGINDELİ

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
:D PL paketi bune la böle ama üstünde dursan düzeltirsin
ve hiç bişi kopya değil pl
paketi bile[DOUBLEPOST=1420014197,1420014165][/DOUBLEPOST]kızlara dayamak yasak mı :D iyide olmazsa olmaz o :D
sapıkmısın kardo sen :/ -_-[DOUBLEPOST=1420014332][/DOUBLEPOST]
eğlenceli ama vipler biraz abartı değil mi :)
GÜEEELLLLL SUNUCU BERKE
SAOL :) :) :) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))[DOUBLEPOST=1420014367][/DOUBLEPOST]
beğendim de konuyu daha fazla güncel tut bu arada sunucu güzel ama pl paketi üstünde biraz dur :)
Ayn pl paketi acemice ben yaparsam öle olur saol denerim :)

kongecraft

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
beyler konuları trailerı filan çok güzel inşallah adminler konudaki gibidir ve aslında bunu yazmadan önce servere girip oynadım :D gerçekten süpppeeeer adminler filan

AZGINDELİ

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Konu güncel++[DOUBLEPOST=1420138914,1420138879][/DOUBLEPOST]
beyler konuları trailerı filan çok güzel inşallah adminler konudaki gibidir ve aslında bunu yazmadan önce servere girip oynadım :D gerçekten süpppeeeer adminler filan
Çok saol herkezden bu tepkiyi almam

RealVision

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Olley sunucu açıldı git burdan HakMC seni istemiyoruz !!!!!!!!!![DOUBLEPOST=1420549533,1420549501][/DOUBLEPOST]Ne serverine girmek istiyoruz nede seni burda görmek şimdi git burdan

AZGINDELİ

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Konuyu kapatın Mod lar[DOUBLEPOST=1421003642,1420744337][/DOUBLEPOST]Serveri kapattık ama en yakın zamanda Faction sunucumuz açılacaktır HakMC insanın yine hakkına girdi diyelim