Phoenix Anti-Cheat 2.1 Sürümü ! (İnanılmaz Bir Hile Engelleyici Plugin) Neden Bekliyorsun !

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0
Gerçekten Çok Harika Bir Plugin Eline Emeğine Sağlık

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Mümkünse GitHub ve Virustotal koyar mısın?

AbdulrahmanDce

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Neden ?
Bu arada o kod criticals'a ait ve henüz sorunlar olduğu için tamamlanmış değil.
Yani class öylesine duruyor criticals engellemiyor.Kullanımda değil.[DOUBLEPOST=1429991430,1429991226][/DOUBLEPOST]
O kadar da değil :D
Yarın yayınlarım belki.
Belli değil tam olarak :D
Demekki bundan anlasiliyor critilasta bir sey yapildigi gibi o kisiye creative veriliyor

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
Demekki bundan anlasiliyor critilasta bir sey yapildigi gibi o kisiye creative veriliyor
Cehalet başa bela. Açıklamasını 10-11 mesaj öncede yaptım yine yapayım. "If" ifadesinin çevirisi eğerdir. Orada yapılmak istenende eğer kullanıcı creative modda ise kullanıcı için crititcals kontrolü yapılmıyor. If () açılımında o arada return var. O returnde işlemi direkt olarak durdurur.

Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk

BayDafon

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başka oyuncularıda atığı için idare edilebilir :/

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Fly sürümünde 3 aşamada kontrol etmesi gerekiyor. (Ben sadece 1 tanesini yaptım ama zaten en önemli aşamasını yaptım.)
SpeedHack (Başlamadım gibi bir şey :D)
KillAura (Yeni bir sistem ekleyiyeceğim bugün)
KillAura'da yeni sistemi ekleyip bugün 1.6 sürümünü yayınlamaya çalışacağım.

Bu arada yeni sistem hakkında bilgi vereyim:
Etrafına görünmez oyuncular doğacak ve üstünde (veya altında) görünür oyuncular doğacak.
Bu oyunculara vurunca oyundan atmıyacak fakat hile kullanırsa gerçek oyuncuya vurma şansıda
bulunmamış olacak.Hangisini kullanacağınız size kalmış.Config'den ayarlanabilecek.
Konuya Virüs Total Eklesen Daha İyi Olabilir :)
Eklerim sorun yok :D

BayDafon

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bi sunucuda gördüm önünde olması iyi değiil oyuncu hile olmadığı takdirde vurabilir !

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Bi sunucuda gördüm önünde olması iyi değiil oyuncu hile olmadığı takdirde vurabilir !
Ona vurunca oyundan atmıyacak hileyse zaten gerçek oyuncuya denk gelmesi çok zor. (5 tane oyuncu olacak 4 tanesi görünmez.)
Hem görünmez oyuncular fazla yakın diyorsan config'den ayarlarsın.

BayDafon

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler ne zaman sunacaksınız?

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
@Muhammed2188 Şöyle Bir Problem Var Adam Direk Önüne Geliyor Ve Ws de İster İstemez Ona Vuruyorsun Seni Kickliyor. Bazı Oyuncularda Mod Kullanıyor Ve Canı Az Yere Sıkışmış Olan adama Ks Atayım Diyerek Vuruyorlar Fakat Hile Nedeni İle Atılıyorlar.

Bu Phoenixi Gizleme Yolu Yok mu ? Görünmez Olsa
Ohooo senin hiç bişeyden haberi yok sanırsam yazdığım yorumları okumadın :D
1.Sistem'i diyorsan Config'den gizleniyor.

2.Sistem'den söz ediyorsan zaten onlara vurunca kick yenmiyecek. (Sadece Engelliyecek)

Blade

Önce İnsan
En iyi cevaplar
0
bence en guzel en mantıklısı phoenıx ın 1 veya 2 blok arkada dogurmak.siizn yenı yapmaya calıstıgını sıstemde lagg sorunu da olabılır fazla görünmez oyuncu olacagından.buna benzer sıstem antıaura da var ama cok kasma ve lagg yapıyor serverlerde.sen sadece görunmez kişiyi geride ayarlayabılmek için x komutunu eklesen bence hepsınden daha ıyı olucak.hack olmayan arkasıdnakıne nasıl olsa vuramaz.şu an kı sıstemde hack olmayanlarda kıck yıyor ve serverde kötü bi surum olusuyor