Piramit Denemem

nasıl olmuş?

• iyi

Kullanılan: 5 83.3%
  • daha iyi olabilirdi

Kullanılan: 0 0.0%
  • kötü

Kullanılan: 1 16.7%

• Kullanılan toplam oy
    6

stark

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar aklıma ilk önce piramit gibi büyük inşaatlardan bir parkur yada adventure map yapmak geldi.
Aklıma ilk gelen şey piramitti. içinde büyük alan olduğundan birsürü bölüm koyabilirim. Ama sadece piramit değilde başka büyük şeylerde yapmayı planlıyorum yanına. içini ışıklandırmadım henüz bitmedi çünkü içi.
2012-09-16_14.33.51.png
2012-09-16_14.13.16.png
2012-09-16_14.13.01.png
2012-09-16_13.55.15.png
2012-09-16_13.43.16.png

FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM .

stark

Marangoz
En iyi cevaplar
0
eklerimde şimdi henüz bi map olmadığı için yani oynanıcak derecede olmadığı için. boyle koysam belki başkası alır alıntı demeden map yapar habersiz bilemem :D sadece fikir alıyorum

eqopa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım bence adventure map yap. Bir hazine olsun, onu bulmaya çalışalım. Veya bir labirent olabilir :)

stark

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Hmm evet labirenti acaba piramitemi yapsam. piramite labirent yaparım ozaman. ama kocaman şey labirenmi olur :D neyse ben yapmaya başladım saten birazını..

eqopa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Piramitin içine yap. Fakat labirent diamond bloklardan olsun yapıcaksan :D Çok güzel gözükür :)

stark

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Neyse arkadaşlar piramitin yarısı acayip bir zor labirent olmuş durumda. diğer yarısı ise ya düşünce ateş yada su olacak olan bir parkurdan oluşacak.. henüz kararımı veremedim.
ama güzel olacak söyliyim. piramitten sonra nasıl bir büyük inşaat yapsam düşünücem.

stark

Marangoz
En iyi cevaplar
0
şu üstteki bitmemiş fotoları kaldırıp şuanki halini görsen :D . son 2 parkur tarzı bir şey yapıcam 1-2-3. 2.sin i yapıorum şu an okulda var biraz zamn alabilir :)

stark

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Neyse. 3.geçit anahtarı ve hazine mapı 2. mapa kaldı beyler. tam bitirmeden veriyimki beğenilmez belki felen... neyse buradaki resimler maptaki değil gerçek konuyu verecem birazdan paylaşcam