Play.BloodyNetwork.Net | Yeni Hub Sunucu| Futbol,CS:GO,SkyBlock,Faction,GOKart,Creative,SG

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eemre450

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0

Merhaba Arkadaşlar Bu Konumda Sizlere Üzerinde 4 Aydır Üzerinde Çalıştığımız Sunucumuzu Tanıtacağım.

➤ İp Adresimiz : Play.BloodyNetwork.Net
➤ Sürüm: 1.7.X - 18.X
➤ Ts3 İp Adresimiz : Ts.BloodyNetwork.Net
➤ Canlı Destek Ve Ban Kaldırma : BloodyNetwork.TK
➤ Skype : Bloody_Network

Sunucumuz 11 Bölümden Oluşmakta Bunlar;

1- Futbol
2- Counter Strike
3- SkyWars
4- Pvp1 Ve Pvp2 (Kendi İçerisinde 2'ye Ayrılıyor)
5- Creative
6- Faction
7- SurvivalGames/HungerGames
8- Survival
9- KitPvP
10- SkyBlock
11- 1vS1

Sunucumuzdaki Bölümler Bu Şekilde Henüz Yeni Bir Sunucu Olduğumuz İçin Sunucudaki Kişi Sayısı Az Fakat Hergün Sizlerinde Desteği İle Gelişiyoruz :):bayrak:

Şu An İçin Rekorumuz Bu Şekilde ;

Dilerseniz Resimlere Geçelim;

Çakma Lobi ;

Ana Lobi;

PvP Arenamız;

1Vs1 Lobisi ;

KitPvP Arenası;

SkyBlock Spawnı;

Survival Spawnı;

Counter Strike; (2 Adet Arena Vardır. 1- De_Assault 2- Dust2)
Lobi;

Dust2;

De_Assault;

Survival Games Lobi;

Creative Spawn;

Konu Biraz Acemice Olabililir İlk Defa Konu Açtım Kusuruma Bakmayın :pof:

MC_OmerTR

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sunucuyu Beğendim. Cs Gibi Oyunlar Var. Gelişmeniz Dileğimle...

Edit: Konuyu Daha Güzel Yaparsanız Oyuncunuz Artar.

İlkutayhands

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Öncelikle server hakkındaki eleştirilerimi dile getirmek istiyorum oyunlarınızın yarısının hatta çoğunun internetten kodlamalarının alınıdıgın düşünüyorum yani pek bişeyiniz yok bunun yüzünden adminlerin pek [hatta hiç] bilgisi yok . adminlerin yüzünü gören cennetlik aslında 1 haftadır bakıyorum sunucuya admin yok rehber yok dün bi pvpye girdim insanlar var diye bir admininiz

insanlara şakasına olsa dair adminlik verdiğini gördüm hadi diyelim şaka olsun adama uçma vererek hepimizin ölmesine ne demeli ?
-
oyuncularınız çok küfürbazlar bi küfür engeli koysaydınız ? üstelik oyuncular rahatça hile açıp yada hilesiz oyunlarınızdaki alanları kırabiliyorlar keşke oyunları siz kodlasaydınız

Son düzenleme:

shodowhawk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
sunucuya girdim oldukça emek sarfedilmiş ve özellikler konusundan çok beğendim bu sunucuyu :alkış:fakat insanların sunucuna gelmemesinin sebebi build gerçekten çok kötü bir mimarlık uygulanmış builder almanı öneririm eğer sunucuda laım varsa yardımcı olabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...