YuNuSEmRe27
YASAKLANDI
- En iyi cevaplar
- 0
Server kapanmıştır 1 haftaya kadar açılcaktır sıfırlanmış halde ama
Son düzenleme:
sagol kardeşimabi herkes gelsin valla süper server 1 aydır böyle bir server arıyom eski tarz bi server valla çok beğendim helal olsun yunusemre
Kardeşim şu an piyasada newsurvival diye server varmı yok bende işte o eksiligi götürdüm ))Ne Kadar Özentisiniz NewSurvival Diye Server Zaten Var Gidin Yaratıcı Olan Kendi Fikirlerinizi Üretin
ADAMLIĞINI GÖRÜYORUZ KÜFÜR EDİYORSUN BAKIN İŞTE ADMİNE HİLE DİYOR HİLE VARSA SS ATSANA1. Serverde admin bile yoktu sadece ben vardım oda kurucu başka kimse yoktu
2. ben servere çok girmedim
3. sen bug yaparkene bişe yok hile açarkene bişe yok özür dilerim
Ahmet newsurvival bi zamanlar iyiydi ama bidaha tutmaz sana söyliyeyim haksızlığın hattı hesabı yok serverinde benden söylemesi yinede açarsan oynamaya geliriz .Kesinlikle katılıyorum ve gerçek NewSurvival geri dönecek! Çok yakında!
1. Milleti kandırıp parasını yedin daha burda utanmadan msj atıyorusn[DOUBLEPOST=1406745169,1406745094][/DOUBLEPOST]Kesinlikle katılıyorum ve gerçek NewSurvival geri dönecek! Çok yakında!
Serveri kapadım sen neyin kafasındasın meyve suyundan başka ne içiyorsun sen ??? yoksa sumu kafa yapıyor sana ve artık konuma msj atmassan iyi olucak çünkü senin gibi abiler kirletiyor hep konuyuoynamayı arkdaşlar çok saçma server leş
Açsan ne fayda ahmet o kadar adam hakkını yedin sanıyor ve sana küfür edenler var yani sen bir sürü kişinin hakkına girdinArkadaşlar tatile gittim saldırı yedik internet olmayınca kapattım ama müjde şu ki yakında geri dönecek. VIP olan arkadaşlara kesinlikle süreleri fazlasıyla verilecek. Birazcık sabır edin
biliyorum abi yinede saolsana iyi bi haber newsurvival cumartesi günü saat 8 de yeniden açılıyor ahmetle konuştum skypeden