Play.NewSurvival.org/Survival-PVP/1.7.2-1.7.4-1.7.5/8 GB Ram/100 Kişilik Eglencenin Tek Adresi .

YuNuSEmRe27

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Server kapanmıştır 1 haftaya kadar açılcaktır sıfırlanmış halde ama

Son düzenleme:

YuNuSEmRe27

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
:D Evet kendime vericektim senle konusuyordum o an senin nick yazmısım :DDD geri aldım ama

enesozden

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
abi herkes gelsin valla süper server 1 aydır böyle bir server arıyom eski tarz bi server valla çok beğendim helal olsun yunusemre

emirhanbüyüker

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
GERÇEKTEN ÇOK KÖTÜ Bİ SERVER ADMİNLER ADMİNLİK YAPMAYI BİLMİYOR SÜREKLİ KÜFÜR EDİYORLAR ADMİNİ ÖLDÜRDÜM DİYE BANLIYORLAR İNSANLARA HAKARET EDİYORLAR VE 8GB DEĞİL HEPSİ YALAN TEŞŞEKKÜREDERİM...

emirhanbüyüker

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
1. Serverde admin bile yoktu sadece ben vardım oda kurucu başka kimse yoktu
2. ben servere çok girmedim
3. sen bug yaparkene bişe yok hile açarkene bişe yok özür dilerim
ADAMLIĞINI GÖRÜYORUZ KÜFÜR EDİYORSUN BAKIN İŞTE ADMİNE HİLE DİYOR HİLE VARSA SS ATSANA

korkugunu

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Kesinlikle katılıyorum ve gerçek NewSurvival geri dönecek! Çok yakında!
Ahmet newsurvival bi zamanlar iyiydi ama bidaha tutmaz sana söyliyeyim haksızlığın hattı hesabı yok serverinde benden söylemesi yinede açarsan oynamaya geliriz .

YuNuSEmRe27

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Kesinlikle katılıyorum ve gerçek NewSurvival geri dönecek! Çok yakında!
1. Milleti kandırıp parasını yedin daha burda utanmadan msj atıyorusn[DOUBLEPOST=1406745169,1406745094][/DOUBLEPOST]
oynamayı arkdaşlar çok saçma server leş
Serveri kapadım sen neyin kafasındasın meyve suyundan başka ne içiyorsun sen ??? yoksa sumu kafa yapıyor sana ve artık konuma msj atmassan iyi olucak çünkü senin gibi abiler kirletiyor hep konuyu

YuNuSEmRe27

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar tatile gittim saldırı yedik internet olmayınca kapattım ama müjde şu ki yakında geri dönecek. VIP olan arkadaşlara kesinlikle süreleri fazlasıyla verilecek. Birazcık sabır edin :)
Açsan ne fayda ahmet o kadar adam hakkını yedin sanıyor ve sana küfür edenler var yani sen bir sürü kişinin hakkına girdin

jungleasdas

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kardesim ben Gerçek!!! Newsurvivalın tek ve en iyi rehberı
-jungleasdas

Yaptığın taklitten baska bir sey deıl ayrıca server berbat