[ Play.RubyCraft.Network ] - [1.8-1.16] - FACTIONS & OP/EMEKSKYBLOCK - HİLE KORUMASI - Görev Sistemi - RÜTBE - 1VS1 - LevelMarket - YENI SIFIRLANDI !

sinantan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucu IP Adresi
play.rubycraft.network
Oyun Sürümü
1.8 - 1.15
Sunucu Slotu
500
Sunucu Türü
Faction, OPSkyblock, EmekSkyblock

ArifErdoganK

Her zaman en iyiye! MUZCRAFT.COM
En iyi cevaplar
0
Sunucunuzu inceleyecek vakit bulamadım ama tasarımınız ve anlatılan sistemler harika görünüyor.

FatihCLKR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Konu tasarımı gayet güzel ama malesefki sunucuda adakit almak için vote vermek gerekiyor.
Bu durumu chate yazdım (sadece görüşümü yazdım küfür v.b. kullanmadım) oyuncularınızdan biri bana küfür etti ve moderatörler, rehberler hiçbirşey yapmadılar.Kanser kitle oyuncular sunucunuzda oynuyor.

sinantan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucunuzu inceleyecek vakit bulamadım ama tasarımınız ve anlatılan sistemler harika görünüyor.
Güzel yorumun teşekkür ederim :)

Konu tasarımı gayet güzel ama malesefki sunucuda adakit almak için vote vermek gerekiyor.
Bu durumu chate yazdım (sadece görüşümü yazdım küfür v.b. kullanmadım) oyuncularınızdan biri bana küfür etti ve moderatörler, rehberler hiçbirşey yapmadılar.Kanser kitle oyuncular sunucunuzda oynuyor.
Merhaba, yetkili arkadaşlarımız küfür vs. gördüğünde uygun cezayı uygulamaktadır. Anlık olarak görmemiş olabilir. (eğer tek bir yetkili aktif ise.) Küfür eden oyuncuyu discordda #destek kanalından veya sitemiz üzerinden şikayette bulunabilirsiniz.

Sistemler gayet hoş, başarılar.
Teşekkür ederiz.

xCraweL

+ MC.CRAXYNW.COM +
En iyi cevaplar
0
Konu tasarımının boyutu çok yüksek. Tasarım güzel fakat açılması için yaklasık 30 saniye bekliyoruz. .gif yerine .png tavsiye edilebilir fakat yinede güzel bir sunucu olmuş.

sinantan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
tasarım güzel fakat 1 dakika bekledim en az açılması için hüü :(
:((
Sunucu gelişebilir diye düşünüyorum :haa:
Geliştiriyoruz, durmak yok :)
Konu tasarımının boyutu çok yüksek. Tasarım güzel fakat açılması için yaklasık 30 saniye bekliyoruz. .gif yerine .png tavsiye edilebilir fakat yinede güzel bir sunucu olmuş.
Teşekkür ederiz :)

ColeraNetwork

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu Tasarımı Gözümü yordu ama mapler i beğendim başarılarınızın devamını dilerim