Play.sonsurvival.tk - Antixray/Team/İpeksi İle Spawner - 1.7.∞ - Hayatta Kalma Mücadelesi

YuNuSEmRe27

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0

IP : Play.sonsurvival.tk
IP : Play.sonsurvival.tk
Sürüm : 1.7.∞
Hile kullananlar sınırsız uzaklaştırılacaktır !

Kurallar için oyunda sadece /rules yazman yeterli

Para nasıl kazanabilirim ?
Paranın nasıl kazanılacağını bilmiyorsanız okumaya devam edebilirsiniz. Para kazanmanın birçok yolu vardır. Mesela açık artırma ile eşya satarak büyük paralar kazanabilirsiniz. Ben bunu beğenmedim diyorsan mesleklere girerek para kazanırsın .

Sunucu ne kadar güvenli ?
Güvenlik bizden sorulur demek istiyorum.Çünkü eksiksiz eklentiler ve tam koruma ile eşyalarınız ve bilgileriniz güven içerisinde...

Ben küfür edenleri hiç sevmiyorum !
Küfür etmek mi ? Asla edemezler çünkü küfrü tamamen engelledik.Asla bir şeyden dolayı size küfür edemeyecekler !

Lag varsa ben yokum !
Lag asla olmayacaktır. (Tabi ki arada sunucuda olan küçük gecikmeler hariç!) Sürekli laglı olan kötü sunucular gibi değiliz çünkü 8 GB ram ve 1000/MBPS internet ile fiber bir şekilde sizinleyiz...

Nerede yaşayacağım ?
İşte en güzel kısım. Her yerde yaşayabilirsiniz bir alanı sahiplenip orada sakin bir hayat sürebilir kendi hayvanlarınızı besleyebilirsiniz.

[DOUBLEPOST=1408199390,1408183676][/DOUBLEPOST]Güncel :)

Moderatör tarafından düzenlendi:

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel :) Hemen geliyorum[DOUBLEPOST=1408199730,1408199645][/DOUBLEPOST]Proxy Algılandı-Modeminizi Resetleyin ?? hata serverdenmi kanyaklanıyor ? :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

CoolPeople

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucuya Antijoinbot aslında çok gereksiz
Nitrado axitr batihost vb. gibi hostingler zaten bot saldırılarını engelliyor.

emirhanbüyüker

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
birincisi spawn çalıntıdır...
ikincisi ben böyle rezalet bi server görmedim admin oyunculara item dağıtıyor...
üçüncüsü serverde çok bug var adamlar item kasıp p4 çıkmış 1 günde asla ve asla tavsiye etmem

AdaletTim99

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Serverin Herşeyi Alıntı plugin Paketi Ve Map NewSurvivala Aitdir Yani AhmetGunye bu çocuk yunusemre onları çalarak kendi serverini açmış :D:D YAZIK LAN SANA
Alıntı ise sanane kardeşim ???
server çok güzel seve seve oynuyorum ve daha kimsede enchsiz dia set bile yok p4 var diyen yalan atıyor